Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Vardar maçında Giuliano var, Soldado yok

Vardar maçında Giuliano var, Soldado yok

Miroslav Stoch ile yolları ayıran Fenerbahçe, Slovak futbolcunun yerine UEFA listesine hazır ve fit durumda bulunan Giuliano'yu ekletecek.

Vardar maçında Giuliano var, Soldado yok

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçı olan Vardar deplasmanında son transferlerden Soldado veya Giuliano'dan birini oynayabilecek duruma gelecek. Geçtiğimiz günlerde Miroslav Stoch ile yolları ayıran Fenerbahçe, Slovak futbolcunun yerine UEFA listesine bir oyuncu yazdırabilecek. Sarı Lacivertli ekipte Soldado'ya nazaran daha hazır ve fit durumda bulunan Giuliano'nun listeye yazılması ve Vardar maçlarının kadrosuna alınması bekleniliyor.

Giuliano takımla çalıştı

Sarı-Lacivertli takım Göztepe maçının ardından 1 gün izin kullanırken, bugünkü çalışma ile Vardar maçı hazırlıklarına start verdi. Sabah yapılan çalışmaya yeni transfer Guiliano da katıldı. Bu arada yeni transferlerden Soldado bugün salonda çalıştı. Göztepe karşısında etkisiz kalan Robin van Persie'nin yerine bir an önce Soldado'yu monte etmek isteyen sarı-lacivertli teknik ekip İspanyol golcünün henüz salonda bireysel çalışmalar yapması nedeniyle şimdilik çaresiz. Soldado'nun Trabzonspor maçına yetişmesi bekleniyor. Vardar deplasmanında ise büyük ihtimalle yine van Persie forma giyecek.

Haberin Devamı

(DHA)