Gazete Vatan Logo
Galatasaray Varsa yoksa Modeste

Varsa yoksa Modeste

Gomis sonrasında yönetim forvet transferinde tüm planlarını Fransız oyuncu üstüne yapıyor.

Varsa yoksa Modeste

30 yaşındaki oyuncu G.Saray’dan yıllık 4 milyon Euro garanti ücret ve 2.5 milyon Euro da imza parası istedi... Sarı-kırmızılılar bu rakamı çok yüksek bulup kıran kırana bir pazarlığa başladı.

FORVET hattına yapılacak takviye artık G.Saray’ın olmazsa olmazı... Bafetimbi Gomis transferinden gelen 6
milyon Euro’luk bonservis bedeli ve oyuncunun yıllık 4 milyon Euro’yu bulan kazancını yeni bir forvet transferinde değerlendirecek olan yönetimin listesinin başında ise Anthony Modeste var. 2016-17 sezonunda Köln forması ile Bundesliga’da kariyerinin en parlak dönemini geçiren ve 34 maçta 25 gol atıp 3 kez de asist yapan 30 yaşındaki oyuncu, 36 milyon Euro bedelle Çin kulübü TJ Quanjian’ın yolunu tuttu. Çin Ligi’nde 12 maçta sahaya çıkan ve 4 gol, 1 asist ile oynayan Modeste, parasını alamadığı gerekçesi ile bedelsiz olarak ayrılmak için kolları sıvarken Aslan’ın da Gomis sonrasında yeni rotası oldu.
B PLANI YAPILACAK
MENAJERLER, oyuncuyu bedelsiz olarak getirmeyi önerirken oyuncu için istekler ise 4 milyon Euro yıllık ücret ve 2.5 milyon Euro imza parası. 30 yaşındaki oyuncu için G.Saray yönetimin özellikle imza parasını vermesi ise bir hayli zor.
BU konuda pazarlıklar kıran kırana devam ederken G.Saray, oyuncunun ücretini 3 milyon 500 bin Euro’ya çekip imza parası da vermeden işi bitirmek istiyor. Fatih Terim’in planlarındaki oyuncu için yönetim sonuna kadar pazarlığa devam edecek. Bu sırada ise listedeki diğer oyuncular için de girişimler yapılacak

Haberin Devamı