Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Ve Lucescu BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde!

Ve Lucescu BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde!

Ümraniye’deki zirvenin ana maddelerinden birisi Rumen hocanın siyah-beyazlı takımda birlikte çalışmak istediği oğlu Razvan’dı. Ayrıca iki teknik adam, Beşiktaş ve Ay-Yıldızlı ekibimiz hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Ve Lucescu BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde!

Şenol Güneş'in 1 Haziran tarihinde A Milli Futbol Takımı'nın başına geçeceğinin açıklanmasının ardından Beşiktaş yönetimi teknik direktör arayışlarına başlamış ve Mircea Lucescu ile yaptığı görüşmelerden olumlu bir şekilde ayrılmıştı. Bu gelişmenin ardından, Rumen çalıştırıcının BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni ziyaret ederek, siyah-beyazlı yöneticiler ve teknik direktör Şenol Güneş'le bir araya geldiği ortaya çıktı.

ORTAK KONU GENÇLEŞTİRME

Beşiktaş'ın başına oğlu Razvan Lucescu ile birlikte geçmek isteyen ve bunu tesislerdeki buluşmada da dile getiren 73 yaşındaki Mircea Lucescu'nun yöneticilere çalışma planı hakkında bilgi verdiği öğrenildi. Ayrıca Lucescu ile Güneş'in, Beşiktaş ve Milli Takım'ın yeniden yapılanması konusunda görüş alışverişinde bulunduğu ifade edildi. Bilindiği gibi siyah-beyazlılar, maliyetleri düşürüp gençleşme politikasına dönüş yaparken Lucescu da yeni jenerasyon Milli Takım'ın ilk adımlarını atan isim olmuştu.

(Sabah)