Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ve Nani İstanbul'da

Ve Nani İstanbul'da

Fenerbahçe'nin yeni transferi Portekizli yıldız Luis Nani İstanbul'a ayak bastı.

Ve Nani İstanbul'da

Fenerbahçe'nin transfer görüşmesine başladığı Luis Nani, İstanbul'a geldi.

Portekizli yıldız futbolcu saat 23.00 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne özel bir uçakla geldi. Havalanın da sarı-lacivertli taraftarların yoğun ilgisiyle ve sevgisi ile karşılaşan Nani, Fenerbahçe atkısı ile poz verdi. Portekizli yıldızı havalimanında Fenerbahçe'nin İtalyan Sportif Direktör Giuliano Terraneo karşıladı. Taraftarların da çiçek verdiği Nani daha sonra güçlükle arabaya bindi ve havalimanından ayrıldı.

Yarın sabah sağlık kontrolünden geçirilecek olan Portekizli yıldız, daha sonra kendisini Fenerbahçeli yapacak olan sözleşmeyi imza atacak. Nani, imza töreni sonrası sarı lacivertli takımın kampına katılmak üzere Düzce Topuk Yaylası Tesislerine hareket edecek.

AYAĞININ tozuyla Türkiye’deki ilk röportajını FB TV’ye veren Nani, takımda birçok Portekizli olması nedeniyle kendisini çok rahat hissedeceğini söyledi. İşte yıldız futbolcunun ilk sözleri:
“ÇOK mutluyum burada olmaktan dolayı. F.Bahçe’yi kariyerim için yeni ve çok önemli bir fırsat olarak görüyorum. Burada başarılı olmak ve kendimi yeniden göstermek istiyorum.
‘ÇOK MUTLU OLDUM’
KARŞILAMA için havaalanına gelen taraftarları gördüm ve çok sevindim. Burada her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım. F.Bahçe’yi gayet iyi biliyorum. Yüksek hedefleri olan bir takım olduklarını biliyorum. Meireles, Bruno Alves gibi milli takımdan arkadaşlarım var burada.
BU nedenle kendimi ailemin arasındaymış gibi hissedeceğim. F.Bahçe’de çok mutlu olacağımı düşünüyorum ve burada başarılar kazanmak için takım arkadaşlarımla birlikte çalışacağım.”
İZDİHAM YARATTI
F.BAHÇE taraftarının bekleyişi dün gece sona erdi... Sarı-lacivertli kulübün dünyaca ünlü son transferi Nani gece 23.00 sularında kendisini F.Bahçe’ye bağlayacak sözleşmeyi imzalamak için Sabiha Gökçen Havaalanı’na indi.
PORTEKİZLİ yıldızın İstanbul’a geleceği saat ilk olarak 18.00, daha sonra ise 20.00 olarak duyurulmuştu. Bu nedenle taraftarlar, Nani’yi karşılamak için erken saatlerde havaalanının yolunu tuttu. Ancak yıldız oyuncunun gelişi bu kez de 22.00 olarak açıklandı. Fakat uçağın havaalanına inişi gece saat 23.00’ü buldu. Yüzlerce F.Bahçeli, Nani’yi meşaleler ve tezahüratlarla karşılarken bazı taraftarlar iftarlarını havaalanında yaptı.

Haberin Devamı