Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Rizespor, Vedat Muriqi ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı

Rizespor, Vedat Muriqi ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı

Çaykur Rizespor, Kosovalı forvet oyuncusu Vedat Muriqi ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Rizespor, Vedat Muriqi ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, sezonun ilk yarısında Gençlerbirliği takımında forma giyen ve Türkiye'de oynadığı 4.5 sezonda toplam 33 gol atan Vedat Muriqi ile anlaşma sağladıklarını açıkladı. Bakır, "Hücum oyuncusu Vedat Muriqi ile 2.5 yıllık anlaşma sağladık. Vedata yeni yuvana 'hoş geldin' diyor, başarılar diliyoruz" dedi.

Futbola altyapısında yetiştiği KF Liria'da başlayan Muriç, ilk profesyonel futbol deneyimini de bu kulüpte yaşadı. 2011-2012 sezonunda KF Liria formasıyla 10 maça çıkan Muriç, 3 gol attı. Daha sonra Arnavut kulüpleri KS Teuta ve Besa Kavaje'de top koşturdu.

GENÇLER'DE 55 MAÇTA 10 GOL KAYDETTİ

Muriç'in Türkiye macerası Giresunspor'la başladı. 2014-2016 yılları arasında TFF 1'inci Lig'de 'Çotanaklar' ile 69 karşılaşmaya çıkan genç forvet, rakip filelere 23 gol gönderdi. Giresunspor'daki performansı ile Süper Lig kulüplerinin ilgisini çeken Muriç, 2016 sezonunun başında Çaykur Rizespor'u çalıştıran İbrahim Üzülmez yönetimindeki Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Muriç, Başkent temsilcisinde forma giydiği 55 maçta 10 gol kaydetti.

Haberin Devamı