Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Vedat Muriqi transferinde son dakika! 5 yıllık sözleşme...

Vedat Muriqi transferinde son dakika! 5 yıllık sözleşme...

Uzun süren görüşmeler sonucunda İtalyan kulübü ile Vedat Muriqi’in satışı için 20 milyon euro'ya el sıkışan sarı-lacivertli yönetim, aynı takımdan Angolalı stoper Bastos'u kadrosuna katıyor.

Vedat Muriqi transferinde son dakika! 5 yıllık sözleşme...

Fenerbahçe'de transferi yılan hikayesinde dönen Vedat Muriqi'de düğüm çözüldü. Oyuncuyu kadrosuna katmak için uzun süredir uğraşan Lazio ile sarı-lacivertliler arasında anlaşma sonunda sağlandı.

En başından beri rakamı düşürmeye yanaşmayan F.Bahçe'nin Roma ekibi ile 18 milyon Euro artı bonuslarla birlikte 20 milyon Euro'ya el sıkıştığı, Kosovalı golcünün ise 5 yıllık sözleşmeye 'evet' dediği öğrenildi. Kanarya ile İtalyanlar arasında Vedat pazarlıklarının yanı sıra Bastos için de yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydedildi.

1.5 MİLYON EURO'YA İKNA OLDU

Sarı-lacivertli yönetimin, 29 yaşındaki Angolalı stoperin transferini Vedat'ın gidişinden bağımsız olarak değerlendirdiği ve 1 yıllık kontratı olan oyuncuyu uygun maliyetle almayı hedeflediği belirtildi. Yıllık 1.5 milyon Euro teklif edilen Bastos'un gelmeye hazır olduğu ifade edilirken Lazio'nun da ikna olduğu bildirildi. (Sabah)

Vedat Muriqi transferinde son dakika 5 yıllık sözleşme...