Gazete Vatan Logo
Futbol Vida'dan kalecisine: Bırak gol atsınlar!

Vida'dan kalecisine: Bırak gol atsınlar!

Hırvatistan Milli Takımı’nın Bjelovar’ı 15 golle yendiği maçta, Vida’nın kalecisine "Bırak da gol atsınlar" talebinde bulunduğu, sonrasında rakibin tek golünün geldiği ortaya çıktı.

Vida'dan kalecisine: Bırak gol atsınlar!

Hırvatistan Milli Takımı, milli arada ilk maçını ülkenin üçüncü liginde oynayan Bjelovar takımına karşı oynadı. Köklü kulübün kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen özel maç milli takımın 15-1 gibi farklı bir galibiyetine sahne oldu.

Ivan Perisic, Ivan Rakitic gibi yıldız isimlerin forma giydiği karşılaşmada Beşiktaşlı Domagoj Vida’da oynadı. Maçta Hırvatistan’ın kalesini koruyan Livakovic, mücadele sırasında siyah-beyazlı oyuncu ile aralarında geçen diyaloğu açıkladı.

‘Bu onların kuruluş yıldönümü’

Hırvatistan’ın gollerinin üst üste gelmesi üzerine Domagoj Vida’nın Livakovic’e “Bırak da bir gol atsınlar. Bu onların kuruluş yıldönümü” dediği ortaya çıktı. Vida bu sözleri ilk yarıda söylerken, Bjelovar’ın golü ikinci yarıda geldi. İlk 45’te forma giyen Vida, Livakovic gibi ikinci yarıda kenara gelirken, Beşiktaşlı futbolcunun muradı bu devrede gerçekleşti.

(Onur Dinçer / Skorer)