Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Vida İstanbul'a ayak bastı! İşte maaşı...

Vida İstanbul'a ayak bastı! İşte maaşı...

Temmuzda ön protokol imzalanan ve bonservis ödenmeden takıma kazandırılan Domagoj Vida bugün kendisini 4.5 yıllığına Kartal yapan mukaveleye imza atacak. 28 yaşındaki oyuncuya da yıllık 3 milyon Euro ödenecek.

Vida İstanbul'a ayak bastı! İşte maaşı...

BEŞİKTAŞ’IN temmuz ayında ön protokol imzalayıp gelmesi için devre arasını beklediği Domagoj Vida sonunda İstanbul’a geldi. Geçen yazdan bu yana kulübün gündemde olan ancak Dinamo Kiev’le mukavelesi devre arasında biteceği için yüksek bonservis ödemek istemeyen siyah-beyazlılar sonunda sabrının karşılığını aldı ve bedelsiz olarak renklerine kattığı Hırvat stopere dün kavuştu.

TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ

BEŞİKTAŞ Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner’in takıma kazandırdığı Vida başta kulübü Dinamo Kiev’in sözleşme yenileme önerisi olmak zere Avrupa’nın birçok büyük kulübünden gelen teklifleri Kartal’a söz verdiği için reddetmişti. Dün saat 17.00’de Atatürk Hava Limanı’na inen 28 yaşında stopere Beşiktaşlı taraflar yoğun ilgi gösterdi. Siyah-beyazlıların bu ilgisine ‘Kartal Pençesi’ yaparak karşılık veren Vida daha sonra tezahüratlar eşliğinde alandan ayrıldı.

11.30’DA İMZA ATACAK

HIRVAT futbolcu bugün sabah sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vodafone Park’ta saat 11.30’da başkan Fikret Orman’ın da katılacağı törende kendisini 4.5 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak. Yıllık ücretinin 3 milyon Euro olması beklenen Vida daha sonra tesislerde Şenol Güneş ve futbolcularla tanışıp kamp için kafile ile birlikte Antalya’ya gidecek.

Haberin Devamı