Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Vodafone Arena'da ilk golü kim atacak?

Vodafone Arena'da ilk golü kim atacak?

Yeni mabedde oynanacak ilk maç öncesi en çok şu sorunun yanıtı merak ediliyor:

Vodafone Arena'da ilk golü kim atacak?

Bu stada çıkmak için sabırsızlanan Beşiktaşlı oyuncuların yanı sıra Bursasporlu futbolcular da heyecanlı... Sonuçta ilk golü atanın ismi ölümsüzleşecek. Kartal’da Sosa, Timsah’ta ise Deniz son haftalarda formda.

BEŞİKTAŞ’IN yeni mabedi Vodafone Arena’da artık son rötüşlar yapılıyor, stat 11 Nisan’da Bursaspor’la oynanacak olan ilk maça hazırlanıyor... Cevabı en çok merak edilen soru ise şu: Vodafone Arena’da ilk golü kim atacak?
SİYAH-BEYAZLI futbolcular kadar Bursasporlu oyuncuları da yeni statta ilk golü atıp tarihe geçecek olmak motive ediyor ancak onların esas düşündüğü bu maçtan galibiyetle ayrılmak elbette.
FAKAT kamuoyu Vodafone Arena’da ilk golü atıp adını ölümsüzleştirecek olan ismi merakla bekliyor. Bu konuda da en
öne çıkan isim 19 golle gol krallığı yarışında zirvede olan Beşiktaş’ın Alman santrforu Mario Gomez. Timsah’ın en skorer ismi ise 11 golü bulunan Çek forvet Tomas Necid.
ANCAK iki takımın son haftalarda formda olan oyuncularına bakarsak Beşiktaş’ta Jose Sosa, Bursa’da ise Deniz Yılmaz statta ilk golü atma konusunda güçlü adaylar olarak gözüküyor.
Açılış Seba'dan kapanış Holosko'dan
İNÖNÜ Stadı’ndaki ilk golü 27 Kasım 1947’de Beşiktaş’ın AIK Solna ile oynadığı maçta siyah-beyazlı kulübün efsanevi başkanı Süleyman Seba kaydetmişti. Son gol ise 11 Mayıs 2013’te G.Birliği karşısında Filip Holosko’dan geldi.

Haberin Devamı