Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Vodafone Arena LED panodan kazanacak

Vodafone Arena LED panodan kazanacak

Vodafone Arena’nın dış cephesine boydan boya LED panolar yerleştirilecek. Saati 50-100 dolardan kiralanacak. Kulübe ciddi bir gelir kaynağı daha oluşacak

Vodafone Arena LED panodan kazanacak

Son dönemde sponsorluk anlaşmaları konusunda çok önemli hamleler gerçekleştiren Fikret Orman başkanlığındaki Beşiktaş yönetimi, kulübün kasasını dolduracak bir girişime daha imza attı.

Milyonlarca Siyah- Beyazlı taraftarın dört gözle bekledikleri Vodafone Arena’nın açılışı için gün sayan Kartal’da yönetim, yeni mabedin her köşesini değerlendirip kulübe nakit akışı sağlamayı planlıyor. Önceki gün ünlü iş adamları ile stadı gezen başkan Fikret Orman’ın son hamlesi ‘LED’ panolar oldu.

Buna göre stadın dış cephesine boydan boya elektrikli LED panolar yerleştirilip buradan ciddi bir para kaynağı sağlanacak ve kulübe bir gelir kapısı daha açılacak.

‘24 SAAT YAŞANIR STAT’

Stadın her bölümünün kulüp için değerlendirileceğini ifade eden yönetici Yalçın Kaya Yılmaz, “Vodafone Arena bitince 24 saat yaşanabilir bir stat olacak. Özellikle deniz tarafında eşsiz lokantalar olacak. Taraftarımız yemeklerini boğaz manzarası eşliğinde yiyecek” dedi. Kurulacak LED panolardaki reklam fiyatlarının saatinin 50 ile 100 dolar arasında değişeceği vurgulandı.

Haberin Devamı

(HT Spor)