Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Vodafone Park'ta isyan! Güneş...

Vodafone Park'ta isyan! Güneş...

Beşiktaş taraftarından Genk maçında Fikret Orman, Şenol Güneş ve futbolculara büyük tepki geldi.

Vodafone Park'ta isyan! Güneş...

Beşiktaşlı taraftarlar karşılaşmada takımın gösterdiği performansa tepki gösterdi. Genk'in üst üste bulduğu pozisyonlar ve Beşiktaşlı futbolcuların yaptığı pas hatalarının ardından siyah beyazlı taraftarlar 'Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın' şeklinde tempo tuttu. Daha sonrasında 'Yönetim bu takım senin eserin' diye bağıran taraftarlar, takımı alkışlarla protesto etti.

Beşiktaş'ın 2009-2010 sezonunda Mustafa Denizli ile şampiyon olduğu sezon ve Slaven Bilic döneminde siyah-beyazlı tribünlerde sık sık söylenen 'Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak kursağımızda kalıyor. Söylesene bize hoca takım niye oynamıyor' bestesi de ilk yarıda Beşiktaş tribünlerinde duyuldu.

Uzun zaman sonra Vodafone Park tribünlerinde takıma tepki gösterilmesi de dikkatlerden kaçmadı. Karşılaşmanın ilk

yarısının bitiminde Beşiktaş Futbol A Takım Direktörü Ali Naibi, soyunma odasına giden futbolcuları uyararak tribünlere gönderdi. Tribünlerin bir kısmı futbolcuları alkışlayarak destek verirken, bir kısmı da protestoya devam etti.

Haberin Devamı

Futbolculardan da Quaresma, Caner, Larin, Oğuzhan, Roco ve Lens protestolardan nasibini aldı. Gökhan Gönül ve Medel ise gösterdiği performansla tribünlerden alkış aldı. Siyah-Beyazlı taraftarlar maçın ardından Gökhan Gönül ve Medel'i tribünlere çağırdı.

Siyah beyazlı taraftarlar takımı ve yönetimi protesto ederken sadece teknik direktör Şenol Güneş'e sahip çıktı. Tribünler uzun süre 'Şenol Güneş' lehine tezahüratlarda bulundu.