Gazete Vatan Logo
Başakşehir Volkan Babacan'dan Arda Turan'a övgü!

Volkan Babacan'dan Arda Turan'a övgü!

Milli file bekçisi Volkan Babacan, Medipol Başakşehir'e imza atması an meselesi olan Arda Turan'la ilgili olarak, "Bize çok katkı sağlar." dedi.

Volkan Babacan'dan Arda Turan'a övgü!

Barcelona'nın gözden çıkardığı milli oyuncuyla Başakşehir'in her konuda anlaşmaya vardığı belirtilirken, turuncu -lacivertlilerin kalecisi Volkan Babacan, transfer hakkında değerlendirmelerde bulundu.

beIN SPORTS'a konuşan Babacan,"Arda ile bu konu hakkında konuşmam geçmedi. Bizi Avrupa'da gururlandırdı ve çok önemli bir isim. Atletico'da iyi performansı ile Barcelona'ya geçmesi bizi gururlandırmıştı. Öncelikle Avrupa'da oynamasını isterim. Fakat dönmeyi isterse ve Başakşehir'i tercih ederse bize çok çok katkı sağlayacağını düşünüyorum." diye konuştu.

"Pasaportun önemli olmadığını görebiliyoruz..."

Cenk'in rekor bonservis bedeliyle Everton'a transfer olmasına da değinen başarılı kaleci, "Bu vesile ile Cenk Tosun'u kutlarım. Türk oyuncusu çalışırsa, isterse, disiplinli olursa pasaportun çok önemli olmadığını görebiliyoruz. İşte Everton gelip Cenk Tosun'u alabiliyor. Bu yabancı tartışması konusunun çok önemli olmadığını düşünüyorum. Ben aslında Türk oyuncuların biraz kendilerine bakmaları gerektiğini düşünüyorum. Genç oyuncuları için çok iyi örnekler var. Arda Turan, Cenk Tosun, Cengiz, Enes Ünal gibi. Yeni gelen genç arkadaşlar bu isimleri örnek alması lazım. " dedi.

Haberin Devamı