Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Volkan Babacan için Beşiktaş açıklaması!

Volkan Babacan için Beşiktaş açıklaması!

Sezon sonu Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen Volkan Babacan'ın menajeri Ahmet Bulut, bu haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Volkan Babacan için Beşiktaş açıklaması!

Sezon sonu Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen Volkan Babacan'ın menajeri Ahmet Bulut, siyah beyazlı kulüp ile görüşmediklerini açıkladı. NTV’ye konuşan Bulut, Volkan için Beşiktaş ile anlaştıkları iddiasının doğru olmadığını söyledi.

Volkan Babacan, Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Sorunun cevabı 31 yaşındaki oyuncunun menajeri Ahmet Bulut verdi.

Volkan'ın Siyah Beyazlılar ile anlaştığı iddiası üzerine NTV’ye konuşan Bulut, Medıpol Başakşehir ile 1 yıl daha sözleşmeleri olduğunu vurgularken, "Beşiktaş ile görüşmemiz olmadı. Volkan'ın takımı ile kontratı devam ediyor. Beşiktaş ile sezon sonu için anlaştığımız iddiaları doğru değil. Bu transferin olması için önce kulüplerin anlaşması gerekiyor. Kulüpler arasında da böyle bir anlaşma olsaydı, bilgisi bize de verilirdi" şeklinde konuştu.

Medipol Başakşehir'de 6. yılını geçiren Volkan, son 2 sezonda formasını Mert Günok'a kaptırdı. Geçen sezon 5 maçta görev yapan 31 yaşındaki file bekçisi, bu sezon sadece 4 karşılaşmada takımının kalesini korudu.

Haberin Devamı

Tigres kalecisi Guzman'ın CONCACAF Son 16 turunda 90+4'de çeyrek finali getiren golü...