Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Volkan'da iki çatlak birden!

Volkan'da iki çatlak birden!

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in iki kaburgasında da çatlak tespit edildi.

Volkan'da iki çatlak birden!

F.BAHÇE kaptanlarından Volkan Demirel'in iki kaburgasının çatladığı ortaya çıktı. Kupadaki Çaykur Rizespor maçında aldığı darbeden dolayı böyle bir sakatlık yaşayan başarılı file bekçisi, lig sonuna kadar bel korsesi, iğne ve özel masaj tedavisi görecek.

AĞRILARI olsa da Bursa maçında takımını yalnız bırakmayan Volkan, hafta sonunda Eskişehir'le deplasmanda oynanacak mücadelede de sahadaki yerini alacak.

Eskişehir hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe,Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 28. haftasında, 25 Nisan Cumartesi günü, deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 18.00'da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu, ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Çalışma dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.
Bruno Alves, Dirk Kuyt, Serdar Kesimal, Mehmet Topal ve Raul Meireles takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.
Bu arada İnegöl Fenerbahçeliler Derneği, antrenman öncesinde Can Bartu Tesisleri'ne gelerek antrenmanı takip edip, oyuncularla fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı