Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Volkan Demirel'den bir açıklama daha...

Volkan Demirel'den bir açıklama daha...

Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel, maç sonu yayıncı kuruluşa zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Trabzonspor teknik heyetinden bir ismin maç sonu kendilerine ağza alınmayacak sözler söylediğini belirten Volkan, "Özür dilesin yoksa ben onu otobüsten indirir, özür diletiririm" dedi. Bu açıklamaların sıcaklığı henüz soğumamışken, stat çıkışında tecrübeli eldiven bir kez daha konuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Volkan Demirel'den bir açıklama daha...

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı bitti, Volkan Demirel'den Trabzonspor'a sert tepki geldi.

Maç sonu yayıncı kuruluşa bir röportaj veren ve sert konuşan tecrübeli file bekçisi, "Biz kendi halimize düştük. Evet, kötü günler yaşıyoruz ama bize dil uzatmak kimsenin haddi değil. Trabzonspor tercümanı mıdır, analizcisi midir, kimdir bilmiyorum. Maç sonu bize laf söylüyor. Burası Fenerbahçe Kulübü, Türkiye'nin en büyük kulübü, çıksın özür dilesin yoksa ben onu otobüsten indirir özür diletirim, herkes haddini bilecek" dedi.

Volkan'dan stat çıkışı açıklama

Olayı sıcaklığı henüz geçmemişken tecrübeli eldivenden yine çarpıcı ifadeler geldi.

Stat çıkışında Volkan basın mensuplarına dönerek, "Adamı götürmüşler! Sorun benle çözülmedi, özür dilemesi lazım koskoca Fenerbahçe taraftarından ya da camiasından!" ifadelerini kullandı.