Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Volkan Demirel: Hedef en iyisi olmak!

Volkan Demirel: Hedef en iyisi olmak!

Fenerbahçe ile henüz sözleşme yenilemeyen tecrübeli kaleci, yeni sezon transferlerinin Avrupa’nın en iyisi olmak için yapıldığını belirtip, “Hedefimiz şampiyonluk” dedi

Volkan Demirel: Hedef en iyisi olmak!

Fenerbahçe'de yeni sezon için geri sayım başladı… Takım 27 Haziran'da toplanıp, 30 Haziran'da çalışmaların startını verecek. Teknik direktör Aykut Kocaman ile futbolcular, zorlu maraton öncesi moral depoluyor… Yönetim ise güçlü bir kadro kurmak için yoğun mesai harcıyor… Sarılacivertli takımla yeni sözleşmeye henüz imza atmayan ve ailesiyle Bodrum'da tatil yapan kaleci Volkan Demirel, takımdan ayrılmayacağının mesajını verirken, yönetimin transferlerini "Fenerbahçe'yi Türkiye'nin değil, Avrupa'nın en iyisi yapmak için çalışmalar devam ediyor. Hedefimiz şampiyonluk" sözleriyle değerlendirdi.

TAM 15 YILDIR FENERBAHÇE'DE

2002-2003 sezonundan bu yana Fenerbahçe forması giyen Volkan Demirel ile yönetim arasındaki görüşmeler olumlu. 35 yaşındaki tecrübeli kaleci, sözleşmesinin iki yıllık olmasını istiyor. Geçen sezon 28 lig maçında forma giyerken, 9 karşılaşmada gol yemedi.

(Sabah)