Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Volkan Demirel: Başkan ve Asbaşkanımızdan özür diliyorum

Volkan Demirel: Başkan ve Asbaşkanımızdan özür diliyorum

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, basın toplantısı düzenledi. Başkan Ali Koç ve Asbaşkan Semih Özsoy'dan özür dilediğini açıklayan tecrübeli kalecinin gözlerinin de dolduğu görüldü.

Volkan Demirel: Başkan ve Asbaşkanımızdan özür diliyorum

Sarı-lacivertlilerde kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi.

Volkan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Camia olarak içinde bulunduğumuz durum, akılca düşündüğümüzde kabul edilebilecek bir durum değil. Kalben ve ruhen Fenerbahçe'yi hissedenler için Fenerbahçe'yi yukarıya taşımak zorundayız. Ben de bundan sonra belki bulunduğum belki de bulunmadığım yerde elimden geleni yapacağım.

Geçen süreçte yaşananlarla beraber, konuşmalar var, bunlar artık geride kaldı. Önümüze bakıp Fenerbahçe'yi bulunduğu durumdan çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Kırgın, üzgün insanlar varsa hepsinden özür diliyorum. Başkanımız çok önemli bir insan benim için. Kendi adıma yapmış olduğum hatalar varsa, kırdıklarımdan özür diliyorum. Başta başkanım Ali Koç olmak üzere, asbaşkanımız Semih Özsoy'dan da özür diliyorum. Bundan sonra da Fenerbahçe için var olacağım.