Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Volkan Demirel: Yük olduğuma inandığım an bırakırım

Volkan Demirel: Yük olduğuma inandığım an bırakırım

Fenerbahçe ile sözleşme yenileyen Volkan Demirel, İsviçre'de devam eden yeni sezon kampında basın toplantısı düzenledi.

Volkan Demirel: Yük olduğuma inandığım an bırakırım

“Onu yetiştirmek için elimden geleni yapacağım. Ona F.Bahçe’yi öğreteceğiz, kaleciliği değil. Şu anki gelişim süresi benim zamanlara göre çok daha ileride.”

KAPTAN Volkan Demirel, İsviçre kampında gazetecilerin sorularını yanıtladı. F.Bahçe’nin yeni transferi Berke Özer’i öven deneyimli eldiven, şu ifadeleri kullandı: “Berke benim için ‘İdolüm Volkan.. Kaleciliğe başlama nedenim o’ demiş. Ben de onda kendimi görüyorum. Demek ki karşılıklı duygular var. Buraya geldikten sonra onun yetişmesi adına elimden geleni yapacağım.

BİZ ona F.Bahçe’yi öğreteceğiz, kaleciliği değil. Şu anki gelişim süresi benim yaşadığım zamanlara göre daha ileride. Uzun yıllar F.Bahçe’ye hizmet edecektir. Çok genç ben onun yaşındayken top tutmayı bilmiyordum. İnşallah F.Bahçe’deki Türk kaleci geleneği devam eder. Bu geleneği devam ettiririz.

AMACIM Müjdat Yetkiner’i geçmek. Eminim ki adım F.Bahçe tarihine geçiyordur, geçecektir. Ama en fazla forma giyen futbolcu olmak bir daha başka birisi yakalar mı bilemeyiz. Müjdat ağabeye çok saygı duyuyorum, çok büyük bir iş başarmış. İnşallah onun rekorunu kırarak kendi rekorumu elde edeceğim.

Haberin Devamı

‘COCU ÇOK SICAK’

COCU, herkesle çok sıcak.. Futbolcuların ne yapmak istediğini veya futbolculardan ne beklediğini çok iyi biliyor. Çünkü çok yakın zamanda futbolu bırakmış. Biz de hocamıza yardımcı olmak adına onun istedikleri doğrultusunda hareket edersek bence başarılı olacağımızı düşünüyorum. Saha dışında da birebir de çok iyi diyalogları olan bir hoca. Umarım sezon sonuna kadar böyle devam eder. Her şeyi konuşarak daha iyi çözebiliriz.”

‘Sözleşme detayını kulübüm açıklasın’

“BEN bu camianın evladıyım. Benim için bu camiada kalmak önemli. Süresi önemli değil. Zaten ben iyi olduğum sürece bu böyle devam edecek. Yük olmayı hiçbir yerde hiçbir zaman sevmem. Yük olduğumu hissedersem sözleşmem olsa da sonlandırırım. Bu benim için önemli değildir. Sözleşme uzunluğu, rakamlar tamamen kulüple benim aramda olan şeyler. Kulübüm isterse açıklayabiliriz.”