Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Volkan kulübeye Harun kaleye

Volkan kulübeye Harun kaleye

F.Bahçe, Bursaspor'un kalecisi için pazarlık masasında...

Volkan kulübeye Harun kaleye

Kameni’den beklenen performans gelmedi, Volkan eski günlerini arattı. İkilinin performansı sonrası F.Bahçe yeni kaleci için düğmeye bastı. Sarı-lacivertliler, Bursaspor’un file bekçisi Harun Tekin için görüşmelere başladı.

F.BAHÇE yönetimi, sezon öncesinde Volkan Demirel’in kontratını uzatsa da deneyimli file bekçisinin performansı planların da değişmesine neden oldu... Yediği gollerdeki hatası, uzun yıllardır taraftarın Volkan’a olan öfkesinin de artmasına neden olurken yönetim de Volkan’ın yerine kaleye geçecek ismi belirledi.

GÜNEŞ’İN ELİ DEĞDİ

BURSA forması ile milli takıma kadar yükselen Harun Tekin, F.Bahçe’nin gündemindeki isim.. Kulübü ile 2020’ye kadar kontratı bulunan deneyimli file bekçisi için ilk temaslar kurulurken oyuncunun bonservisi için pazarlıklar da sürüyor.

TİMSAH’IN mali açıdan zor durumda olması nedeniyle Harun için F.Bahçe’den gelen teklifi değerlendirmeye aldığı öğrenilirken iki taraf da şu anda pazarlık masasında.

TRANSFERİNİN gerçekleşmesi halinde Volkan ile forma rekabetine girecek olan Harun’un Kanarya’nın da birinci kalecisi olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 2010’da bedelsiz geldiği Bursaspor’da Şenol Güneş döneminde kaleyi Frey’den alan Harun sonrasında ise Süper Lig’in en iyi kalecilerinden biri haline geldi.

Haberin Devamı

OYUNCUNUN F.Bahçe’nin teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Ancak kontratı süren oyuncu iki kulübün anlaşmasını beklerken bir yandan da Bursaspor ile hazırlıklarına devam ediyor.