Gazete Vatan Logo
Futbol Volkan Şen için yurt dışı iddiası!

Volkan Şen için yurt dışı iddiası!

Atiker Konyaspor'dan geçtiğimiz yaz ayrıldıktan sonra kendisine kulüp bulamayan Volkan Şen'in futbol sahalarına geri döneceği konuşuluyordu. Milli futbolcu için yurt dışı iddiaları yeniden gündeme geldi.

Volkan Şen için yurt dışı iddiası!

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Trabzonspor'dan bedelsiz olarak Atiker Konyaspor'un yolunu tutan Volkan, geçtiğimiz yaz Konya'dan da ayrılmıştı. O günden bu yana kendisine kulüp bulamayan ve boşta olan milli futbolcunun sahalara geri dönmeye hazırlandığı konuşuluyordu.

Yunan basını, birkaç hafta önce 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun yeni rotasının Aris olacağını yazmıştı. Gazzetta Greece ise milli yıldızın transferiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandığını duyurdu.

Haberde Şen ile aynı mevkiide forma giyen Portekizli Bruno Gama'nın sakatlanması üzerine Aris kulübü, yeniden Volkan'ı gündemine aldığı belirtildi. Bununla birlikte Yunan ekibinin Aralık ayından bu yana kendilerine önerilen Volkan'ı öncelikli bir hedef olarak belirlemediği ifade edildi.

Piyasa değeri 750 bin euro'ya kadar düşen yıldız isim, bugüne de A Milli Takım formasıyla 26 maça çıkıp 2 gol kaydetmişti. (Fanatik)