Gazete Vatan Logo
Basketbol Volkan ve Fabiano'yla yola devam

Volkan ve Fabiano'yla yola devam

Finansal Fair-Play yüzünden transfer yapmakta zorlanan F.Bahçe yönetimi, kalede istikrardan yana.

Volkan ve Fabiano'yla yola devam

2002’den bu yana sarı-lacivertli formayı giyen kaptanla 1 senesi opsiyonlu 2 yıllık daha kontrat

yapılacak. Brezilyalı eldiven ise yine kiralanacak

F.BAHÇE yönetimi yurt içi ve Avrupa’da futbolcu arayışlarını sürdürürken, iç transferi de 2. plana atmıyor. Finansal fair-play kısıtlamaları yüzünden har vurup harman savurmak gibi bir lüksü olmayan sarı-lacivertliler, performansıyla sırıtmayan isimlerle yola devam etme kararı aldı.
BU çerçevede öncelikli olarak işe kaleden başlayan F.Bahçe yönetimi hem Volkan Demirel hem de Fabiano ile yola devam edecek. İstikrarı korumak, bütçeyi de sarsmamak adına böyle bir karar alan Aziz Yıldırım ve kurmayları 2002’den bu yana sarı-lacivertli formayı giyen Demirel’le bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık kontrat yapacak. Yani böylelikle şu an 35 yaşında olan Volkan, hayalini kurduğu gibi jübilesini F.Bahçe’de yapacak.
ÜCRETTE İNDİRİM YAPACAK
DENEYİMLİ eldivenin alacağı yıllık ücrette indirime gideceği konuşulurken, Volkan’ın sakatlığı yüzünden forma giyemediği dönemde sergilediği performansla dikkat çeken Fabiano da kalmayı garantiledi. Kanarya’da kiralık olarak 2. sezonunu geçiren Sambacı için Porto’yla yeniden masaya oturacak idarecilerin bir yıllık daha sözleşme uzatmasına kesin gözüyle bakılıyor.
KALEDEKİ sözleşme sorununu bu ikiliyle çözüp rahatlamak isteyen idareciler, harcayabilecekleri paranın tamamını ileri uç elemanları için kullanacaklar.

Haberin Devamı