Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Webo'nun dördüncü yıldız aşkı

Webo'nun dördüncü yıldız aşkı

Pierre Webo, takımının yıldızlarına bir tane daha eklemek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Webo'nun dördüncü yıldız aşkı

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Pierre Webo, takımının yıldızlarına bir tane daha eklemek ve bu fırsatı kaçırmamak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Başarılı forvet, Fenerbahçe TV'deki röportajında Topuk Yaylası Tesisleri'nde süren kampın oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Webo, Fenerbahçe'yi başarıya götüren faktörlerin başında birliktelik, saygı ve profesyonelliğin geldiğini ifade ederek, yeni sezon içinse yine şampiyon olup, 4. yıldızı takmak istediklerini anlattı.

Yeni sezon formalarını çok beğendiğini kaydeden Webo, "Bu seneki formalar çok güzel ve şık. Zaten üzerinde Fenerbahçe arması varsa o forma her zaman çok güzeldir. Özellikle beyaz formayı çok beğendim. Geleneksel olarak da çubuklu forma da çok hoşuma gitti" dedi.

Kamerun formasıyla Dünya Kupası'nda mücadele eden Webo, "Sportif açıdan aslında benim için çok güzel tecrübe oldu. Skorlara baktığımızda bizim açımızdan kötü bir turnuva oldu. Hayalimdeki Dünya Kupası olmadı çünkü eleme karşılaşmalarının, Tunus'a karşı gösterdiğimiz performansın ardından... Dünya Kupası ile ilgili hayallerim daha farklıydı. Bu, sadece bana bağlı değil. Sonuçta Dünya Kupası'nı geride bıraktık" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kamerun Milli Takımı olarak takım haline gelmeyi başaramadıklarını kaydeden Kamerunlu golcü, şöyle konuştu:

"Afrika takımlarının genel sorunu. Kaliteli oyunculara sahip olup, takım olamamak. Biz de bunu yaşadık Dünya Kupası'nda. İyi bir imaj veremedik. Kendi takımlarımızda yaptıklarımızı umarım bir gün milli takımla da yaparız. 12 yıldır milli takımda oynuyorum, elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Umarım bir gün Avrupalı takımlar gibi demeyeceğim ama Güney Amerikalı takımlar gibi olabilmeyi başarırız."

Yeni sezonda hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu dile getiren Kamerunlu yıldız, "Öncelikle sadece kendim için değil, tüm futbolcular için sakatlıksız sezon diliyorum. Takımımızla ilgili dileklerime gelirsek, her şeyden önce şampiyonluk. Fenerbahçe'de en büyük istek şampiyonluktur. Bir kez daha bu mutluluğu yaşamak istiyoruz. Alışık olduğum işe devam etmek istiyorum. Gol atmak, takıma yardım etmek" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

"TARİHE GEÇME ŞANSIMIZ VAR"

Webo, 4. yıldızla her şeyin daha güzel olacağına dikkat çekerek, "Fenerbahçe gibi büyük ve önemli bir kulübün tarihine geçme şansımız var. Buradaki herkes bu şansa sahip. Fenerbahçe'nin yıldızlarına bir tane daha eklemek ve bu fırsatı kaçırmamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. 'Kazanmayı deneyeceğiz' demiyorum, olabilecek her şeyi yapma gayreti içinde olacağız ve sezon sonunda umarım bu başarıya ulaşırız" diye konuştu.

Yeni transfer Diego Ribas'ın dünya klası olduğunu vurgulayarak, "Aramıza katıldığı için çok mutluyum. Onu anlatmama gerek yok. Dünya klasında, Avrupa'da çok iyi işler başarmış bir isim. Onun için de buraya gelerek, böyle bir ailenin arasına katılmış olmak bence büyük bir şans. Uyum sürecini çabuk geride bırakacak. Şans diliyorum. Umarım çok iyi bir sezon geçirir. Fenerbahçe gibi büyük bir takıma katıldı. Herkesin onu çok iyi karşılayacağına inanıyorum. Taraftarların onun gibi büyük bir oyuncudan beklentileri ortada" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Taraftarlara mesaj gönderen Webo, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yeni sezona yeni hedeflerle başlıyoruz. Her zaman olduğu gibi onlara çok ihtiyacımız var. Geçtiğimiz yıllarda onların bize sağladığı itici güçle çok maç kazandık. O desteği çok hissettik. Dolu tribünlerin yanı sıra kadın ve çocukların geldiği maçlarda bile biz o desteği hissettik. Bu desteğe yine çok ihtiyacımız olacak."