Gazete Vatan Logo
Futbol Weiss geliyor!

Weiss geliyor!

Weiss geliyor!

Hamit Altıntop'un imzası için gün sayan Galatasaray yönetiminin yeni hedefi Hamburg'lu Gökhan...

Transfer atağına kalkan Galatasaray, Hamit Altıntop'un ardından bir başka gurbetçiyi daha bitirmek istiyor... Sarı-Kırmızılılar uzun süredir istediği Hamburg'lu Gökhan Töre için çok ciddi bir şekilde girişimlerde bulunuyor. Yönetimin 7 milyon Euro isteyen Hamburg'la pazarlıkları sürüyor.

Terim'in gözdesi

Hem sağ hem de sol kanatta forma giyebilen Gökhan Töre, Fatih Terim'in en büyük gözdelerinden.

Weiss geliyor

TERİM'DEN ALTINTOP MÜJDESİ

Galatasaray’ın hocası Fatih Terim, Altıntop için Real Madrid’le görüştüğünü belirterek önlerinde ciddi bir engel olmadığını söyledi.

Cim-Bom’da Teknik Direktör Fatih Terim, Hamit Altıntop transferinde ipleri eline aldı. Yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak’ın dün Galatasaray’ın şampiyonluğu nedeniyle medya mensuplarına verdiği yemeğe katılan Terim, Real Madrid Kulübü ile Hamit için bizzat görüştüğünü açıkladı. Hamit’le de görüşme yaptığını bildiren sarı-kırmızılı teknik adam, “Milli Takım’da birlikte uzun süre çalıştık. Karşılıklı saygı ve sevgimiz var. Görüşmemizin olumlu sürdüğünü söyleyebilirim. Detaylar var, çözülemeyecek gibi değil” diye konuştu.

Övgü yağdırdığı Hamit Altıntop’un çok yönlü bir futbolcu olduğuna dikkat çeken Fatih Terim, “Sadece orta sahada değil, gerekirse sağ bek hatta sol bekte bile oynayabilecek yetenekte bir oyuncu. Karakterini hepiniz biliyorsunuz, mükemmel bir sporcu. Transferi gerçekleşirse bize olumlu katkı yapar” ifadelerini kullandı.

İspanyol Marca gazetesinden sonra Fatih Terim’in de Hamit transferiyle ilgili pozitif bir tablo çizmesi heyecan yarattı. Bugün İstanbul’a gelecek olan Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile yemekte buluşacak olan Terim’in, transfere son noktayı koyması bekleniyor.

İspanyol ekibinin geçen sezon Bayern Münih’ten bedava kadrosuna kattığı Hamit’i, sarı-kırmızılılara bonservis bedeliyle satmak istemesi ilk görüşmede şaşkınlık yaratmıştı. Ancak vergilerle beraber Real Madrid’e yıllık maliyeti 4.5 milyon euro olan ve 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Hamit’in kadroya girememesi nedeniyle İspanyolların yumuşayabileceği ifade edildi.

RIEARA VE KAZIM GİDİYOR, WEISS GELİYOR

Espanyol, Weiss'in 3.5 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu karşılarsa Cimbom; Riera'yı bonservisi, Kazım'ı ise kiralık olarak İspanyol ekibine verecek.

Galatasaray bir taşla iki kuş vuracak. Geçen sezon büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Albert Riera ile Kazım Kazım'ı göndermeyi planlayan teknik direktör Fatih Terim, bu iki oyuncuyu Vladimir Weiss'in transferinde kullanacak. 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu çok isteyen sarı-kırmızılı çalıştırıcının planına göre Espanyol, Manchester City'nin malı olan Weiss'in 3.5 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu karşılaması halinde Riera bonservisiyle, Kazım ise kiralık olarak İspanyol ekibine verilecek.

ALBERT RİERA'YI ALMAYI ÇOK İSTİYOR

Sergilediği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Weiss ile henüz sözleşme yenilemeyen İspanyol yöneticilerin, Galatasaray'ın bu ilginç teklifine ne cevap vereceği merak konusu. Devre arasında Riera'ya talip olan ancak İspanyol yıldızın istememesinden dolayı yatan transferin bu defa gerçekleşme olasılığının yüksek olduğu dile getiriliyor. Yükselen genç yetenekler arasında bulunan Weiss'e de yıllık 2 milyon euro ve çeşitli bonuslar teklif edileceği de gelen haberler arasında...

SAHİBİNDEN KİRALIK!

Geniş kadrosu bulunan Manchester City'nin Bolton ve Rangers'ın ardından Espanyol'a kiraladığı Weiss, 33 maçta 5 gol atıp, 6 asist yaptı. (Takvim / Fotomaç)

Haberin Devamı