Gazete Vatan Logo
İngiltere Wenger'in veliahtı Henry mi olacak?

Wenger'in veliahtı Henry mi olacak?

Thierry Henry, Arsene Wenger'in yerine Arsenal'de menajer olarak göreve başlayacağı yönündeki iddiaları reddetti.

Wenger'in veliahtı Henry mi olacak?

Sezon sonunda bitecek sözleşmesinin uzatılması yönünde Arsenal'den iki yıllık teklif alan Fransız teknik adam Arsene Wenger karar aşamasında...

Son 9 maçta alınan 6 yenilgi taraftarların sabrını taşırırken, her geçen gün Wenger'in koltuğuna yeni adaylar gösterilmeye başlandı.

Daily Telegraph'ın iddiasına göre; Londra kulübünün ABD'li sahibi Stan Kroenke'un yönetimde yer alan oğlu Josh, önümüzdeki sezonda takımın başında kulüp efsanesi Thierry Henry'yi görmek istiyor.

Geçtiğimiz sezon Arsenal altyapısında görev alan ve şu anda Belçika Milli Takımı'nda Roberto Martinez'in yardımcılığını yapan Henry, 228 golle adını altın harflerle yazdırdığı Arsenal'e menajer olarak dönmek için henüz erken olduğunu düşünüyor.

Canal Plus'e konuşan Fransız teknik adam,

''Bu bana bağlı bir durum değil. Ortada saygı gösterilecek şeyler var ve kalbimdeki kulüp söz konusu. Wenger'in yerine aday gösteriliyorum, bunu duydum. Ancak bu konu hakkında konuşmak benim için zor. Wenger'in yaptıklarına büyük saygım var. Hazır mıyım? Bilmiyorum, işimi öğrenmek zorundayım...'' diyerek Wenger'e olan saygısını hatırlattı ve henüz yeterli deneyime sahip olmadığının altını çizdi.

Haberin Devamı

(Eurosport Türkiye)