Gazete Vatan Logo
Galatasaray Wesley Sneijder, Galatasaray ile yol ayrımında

Wesley Sneijder, Galatasaray ile yol ayrımında

Wesley Sneijder’ın eşi Yolanthe Cabau, Hollanda basınına verdiği röportajda Sneijder’ın Galatasaray’dan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi

Wesley Sneijder, Galatasaray ile yol ayrımında

İstanbul’daki terör saldırılarını işaret eden ‘Yenge’, “Bu saldırılar dışarı daha az çıkmamıza neden oluyor. Riskli bir yerde olmak istemiyoruz. Ailecek parklara gidebiliyoruz ama her zaman diken üstündeyiz. Bu yüzden de İstanbul’daki günlerimiz sayılı” diye konuştu. Türkiye ile Hollanda arasındaki siyasi gerilim hakkında da konuşan Yolanthe, “Kendi ülkem ile yaşadığım ülke arasında böyle bir kriz tabii ki istemeyiz. Neyse ki İstanbul’daki insanlar bundan etkilenmedi. Bize karşı hala çok iyiler” dedi. Eşinin transfer dedikodularına da yanıt veren ‘Yenge’, “Wesley’yi 9 yıldır tanıyorum. Başka bir takıma transfer olduğunda hep son dakika söyler” ifadelerini kullandı.

SNEİJDER TAM TERSİNİ SÖYLEMİŞTİ

Yolanthe Cabau’nun ayrılık gerekçesi olarak İstanbul’da aylar önce yaşanan saldırıları göstermesi, Sneijder’ın daha önce yaptığı açıklamaları akıllara getirdi. Eşinin tam tersi açıklama yapan Wes, “Bu tip olaylar Avrupa’nın her kentinde yaşanıyor. Türkiye’de çok mutluyum ve ayrılmayı düşünmüyorum” şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

(HT Spor)