Gazete Vatan Logo
Galatasaray ‘Kupalar için yerim çok!’

‘Kupalar için yerim çok!’

Wesley Sneijder bu sene şampiyonluğu neden çok istediğini açıkladı:

‘Kupalar için yerim çok!’

LİGİN 5. haftasını 3 galibiyet ve 2 beraberlik ile geride bırakan G.Saray’da Wesley Sneijder hem derbi hem de sezonun geri kalanı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş karşısında üçüncü hatta dördüncü golü bulmaları gerektiğini belirten Hollandalı, rakiplerini de geri dönüşlerinden dolayı kutladı.

İKİNCİ yarının genelinde oyuna Beşiktaş’ın hakim olduğunu da sözlerine ekleyen Sneijder adil bir sonuç dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Nasıl futbol oynayacağımızı biliyoruz. Yeteri miktarda güvenimiz de var. İyi çalışıyoruz. Nasıl çalışırsanız sahada da öyle oynuyoruz. Her maç özellikle topa sahip olma konusunda daha iyiye gidiyoruz.

AYNI zamanda savunmada daha iyi olmamız gerektiğinin de farkındayız. Daha kompakt oynamalıyız. Birbirimize daha çok yardım etmeliyiz. Söylemesi kolay fakat bu hatalarımızdan ders almalıyız. Bu konularda çok çalışıyoruz ve konuşuyoruz. Baktığımız zaman ligde henüz maç kaybetmedik. Takım tüm tebrikleri hak ediyor.

‘ASİST GOLE BEDEL’

Arena’da yaptığım hat-trick sonrası topu eve götürmüştüm. Evimde yeni topları ve kupaları koyacak yer var. Bu yüzden şampiyonluğu istiyorum. Gol atmak benim için önemli değil. Önemli olan maçı kazanıp başarılı olmak. Hem bireysel hem de takım olarak. Güzel asist yapmayı normal bir gol atmaya tercih ederim. Benim yeteneğim final pasını vermek.”

Haberin Devamı

‘F.Bahçe’ye gollerim çok özel’

“F.BAHÇE’YE Arena’da son dakikalarda attığım iki gol çok özel bir andı. Derbi ve ambiyansı düşününce bu tip maçları kazanmak çok hoş. İkinci olarak Juventus karşılaşması. Kar yüzünden iki güne sarkmıştı ama iki harika gün oldu. 3. olan da Beşiktaş’a Arena’da attığım gol. 1-0 öndeydik. Maçta o an zora girmişti. Gole ihtiyacımız vardı. Maçın son anlarında fileleri havalandırdım.”

‘Riekerink dominebir karakter’

“JAN Olde Riekerink, altyapıda çok domine bir karakterdi. Bunu iyi anlamda söylüyorum. Biz oyunculara gerçekten bir şeyler öğretmek istiyordu. Çok ince detaylar üstünde çalışıyordu. Topa nasıl vurduğunuz, topu nasıl kontrol ettiğiniz gibi.”

Haberin Devamı