Gazete Vatan Logo
Beşiktaş West Ham'dan Beşiktaş'a servet

West Ham'dan Beşiktaş'a servet

Beşiktaş’ın 1 numarasının 24 yaşındaki futbolcu için Ada ekibi West Ham'a, “Gökhan Töre, kadromuzun önemli bir parçası. Onu gözden çıkarmamız için bize 17 milyon Pound’luk (74 milyon TL) bir öneride bulunmanız gerekiyor” dediği ortaya çıktı.

West Ham'dan Beşiktaş'a servet

Beşiktaş'ın önceki teknik adamı Slaven Bilic, Beşiktaş’taki gelişiminden oldukça memnun olduğu Gökhan Töre’yi yeni takımı West Ham United’a getirmek için kulüp yönetimine talepte bulunmuştu. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş'ın kapısını 12 milyon Pound’luk (52 milyon TL) teklifle çalan İngiliz temsilcisine Beşiktaş Yönetimi’nden cevap geldi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, 24 yaşındaki futbolcu için Ada ekibi West Ham'a, “Gökhan Töre, kadromuzun önemli bir parçası. Gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi’nde yer alacağız ve ilk etapta onun bizimle kalmasından yanayız. Onu gözden çıkarmamız için bize 17 milyon Pound’luk (74 milyon TL) bir öneride bulunmanız gerekiyor” dediği öğrenildi.

15 milyon TL’ye gelmişti

Beşiktaş’a 2 sezon önce Rusya Premier Lig temsilcisi Rubin Kazan’dan 4,5 milyon Euro (15 milyon TL)’ye transfer olan başarılı futbolcu için ısrarlı olan West Ham’ın, Başkan Fikret Orman’ın bu isteğine olumlu baktığı bildirildi. Ada takımının yetkililerinin yakın zaman içerisinde İstanbul’a gelip transferi resmen noktalayacağı konuşuluyor.Sl

Haberin Devamı

Slaven Bilic ile çalışmaya sıcak bakıyor

Beşiktaş formasını bu sezon 35 maçta giyen Gökhan Töre, takımına 6 gol ve 9 asistlik katkı sağlamıştı.

İkinci yarıda ayağındaki sakatlık sebebiyle yaklaşık 2 ay takım arkadaşlarından uzak kalan başarılı kanat oyuncusunun da 2010-11 sezonundaki Chelsea macerasının ardından Ada’ya geri dönmeye istekli olduğu ve Slaven Bilic’le tekrar çalışmayı planladığı ifade edildi.

(Fanatik)