Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Wilshere'den Beşiktaş açıklaması

Wilshere'den Beşiktaş açıklaması

Londra'da oynanacak rövanş maçının kolay olmayacağını söyleyen Jack Wilshere, "İkinci maçı bir kupa finali gibi görüyoruz" şeklinde konuştu

Wilshere'den Beşiktaş açıklaması

Arsenal'in 22 yaşındaki futbolcusu Jack Wilshere, Beşiktaş ile oynayacakları rövanş maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul'daki 0-0'lık maçın ardından saha avantajının kendilerinde bulunduğuna dikkat çeken İngiliz futbolcu, "Arsenal olarak Beşiktaş ile yapacağımız ikinci maçı bir kupa finali gibi görüyoruz" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde 16 kez üst üste mücadele ettiklerini ve siyah-beyazlıları geçerek bunu 17'ye çıkarmak istediklerini dile getiren genç yıldız, "İyi savaştık, sonlara doğru 10 kişi kalsak da iyi mücadele ettik. Şimdi ne kadar büyük bir maç oynayacağımızı biliyoruz. Bu yüzden bu karşılaşmaya bir kupa finali muamelesi yapacağız" diye konuştu.

Taraftarı övdü

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki atmosferden etkilendiğini de itiraf eden Wilshere, "İstanbul'daki maçta düşmanca bir atmosfer vardı. Böyle bir statta ve atmosferde oynamak benim için çok önemli bir tecrübeydi. Daha fazlasını değilse bile 0-0'ı hak ettiğimizi düşünüyorum. Ayrıca çok kaliteli oyunculara karşı oynadık. Bu da iyi bir tecrübe oldu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı