Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ya Fatih Terim ya Peul

Ya Fatih Terim ya Peul

Jorge Sampaoli'yi elinden kaçıran Galatasaray'ın, Claude Puel ve Fatih Terim'den başka alternatifi kalmadı.

Ya Fatih Terim ya Peul

Yeni hoca arayışlarına tüm hızla devam eden, fakat şu ana kadar hiçbir teknik direktörle somut olarak el sıkışamayan Galatasaray Arjantinli teknik adam Jorge Sampaoli’yi de elinden kaçırmak üzere.

Tecrübeli teknik adamla daha önce 3 kez görüşen sarı kırmızılı yönetimin deneyimli çalıştırıcıya ‘bizi bekle’ dediği öğrenilirken, Sampaoli’nin aradan geçen süre zarfı içerisinde Granada ve Lazio ile masaya oturduğu öğrenildi.

ELDE PUEL İLE FATİH TERİM KALDI

Alp Yalman’ın Sportif AŞ’nin başına geçmesiyle teknik direktör konusunda ince eleyip sık dokuyan Galatasaray’ın Jorge Sampaoli’yi elinden kaçırdığı ortaya çıkarken 56 yaşındaki antrenörün Arabistan takımlarından olan Al-Ain ile el sıkıştığı hatta hocanın yıllık 3,5 milyon Euro alacağı belli oldu. Sampaoli, Abdullah Avcı, Lucescu gibi isimleri ikna edemeyen sarı kırmızılı kulübün elinde alternatif olarak Puel’den başka hoca kalmazken, camia içerisinde ‘Fatih Terim’ iddialarının da bir hayli güçlü olduğu, fakat Alp Yalman’ın Terim ismine Abdurrahim Albayrak nedeniyle soğuk baktığı belirtildi.

Haberin Devamı

(SadeceHaber)