Gazete Vatan Logo
Futbol Ya Fener'e ya İngiltere'ye

Ya Fener'e ya İngiltere'ye

Wolfsburg'tan ayrılmayı kafasına koyan Tuncay'ın yeni adresi ya Fenerbahçe ya İngiltere olacak

Ya Fener'e ya İngiltere'ye

Futbol dünyası, Fenerbahçe eski menajeri Murat Kuş'un Kadıköy Göztepe'de açtığı Rosso Pomodoro adlı restoranın açılışında buluştu.

AZİZ YILDIRIM VE TUNCAY BİR ARADA

Sabah gazetesinden Deniz Derinsu'nun haberine göre; Açılışa Başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın yeniden F.Bahçe'de görmek istediği Tuncay Şanlı da katıldı. Tuncay'ın yanı sıra açılışta TTF eski yöneticisi Tahir Kıran, Fenerbahçe eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Fenerbahçe eski İdari Menajeri Volkan Ballı ile futbolcular Nihat Kahveci, Semih Şentürk, Serdar Kulbilge, Kerim Zengin, Abdurrahman Dereli ve Mahmut Hanefi de yer aldı.

MAGATH YÜZÜNDEN AYRILIYOR

Tuncay Şanlı, transferiyle ilgili demeç vermekten kaçınırken, milli futbolcunun yakın arkadaşları teknik direktörü Felix Magath kendisini düşünmemediği için Wolfsburg'dan ayrılmayı kafasına koyan Tuncay'ın önünde iki seçenek olduğunu dile getirdiler: 1) Tuncay'ın önceliği yine Premier Lig ve öncelikle İngiliz kulüpleri ile masaya oturacak. 2) İngiltere'den alacağı teklifler kendisini tatmin etmezse teknik direktör Aykut Kocaman'la bir görüşme yaptıktan sonra yeniden Fenerbahçe forması giyecek. Tuncay'ın yakın çevresi her iki ihtimalin şansının yüzde 50 olduğunu belirtti.

Haberin Devamı