Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yalandı gerçek oldu Eto'o F.Bahçe'de!

Yalandı gerçek oldu Eto'o F.Bahçe'de!

Sarı-lacivertliler, önceki gün yalanladığı Kamerunlu golcüyle dün prensip anlaşmasına vardı.

Yalandı gerçek oldu Eto'o F.Bahçe'de!

Santrfor transferi için çok zaman kaybettiklerini söyleyen başkan Aziz Yıldırım transferi bizzat bitirdi. Antalya Başkanı Öztürk ile el sıkışıldı, Eto’o’dan da ‘Tamam’ yanıtı alındı. Dünyaca ünlü forvetin adı perşembe günü oynanacak Sturm Graz maçının listesine bile eklenebilir.

YAZ başından bu yana Avrupa’nın dört bir köşesinde forvet bakan F.Bahçe, aradığı golcüyü Türkiye’de buldu. Önceki gün yazılı basında çıkan Samuel Eto’o haberlerini sert bir üslupla yalanlayan sarı-lacivertlilerin birkaç saat sonra siteden bu bildiriyi kaldırması taraftarları heyecanlandırdı.
SARI-lacivertlilerde dün ise oldukça hareketli geçti. Forvet sorununun artık çok uzadığını düşünen başkan Aziz Yıldırım duruma el attı ve Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’le irtibata geçti. Eto’o’yu isteyen sarı-lacivertlilerin 1 numarası, yapılan görüşmenin ardından Öztürk’le her konuda anlaşmaya vardı. Konu dünyaca ünlü stara da iletilirken, oyuncudan da ‘Tamam’ yanıtı alındı.
AATIF GİDİYOR
TARAFLAR dün öğle saatlerinde prensip anlaşmasına varınca transferin detayları da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Sarı-lacivertliler Eto’o karşılığında Antalyaspor’a Rıza Çalımbay’ın da gelmesine sıcak baktığı Aatif’ı verme kararı aldı. Faslı oyuncunun yanı sıra elden çıkartılan gençlerden gelen paranın yaklaşık 1 milyon Euro’su da Antalyaspor’a ödenecek.
SAMUEL Eto’o transferinin önünde artık hiçbir engel yok. Hatta öyle ki sarı-lacivertliler UEFA Avrupa Ligi’ndeki Sturm Graz maçına Eto’o’yu yetiştirebilir. UEFA listesine yarın gece saatlerine kadar bir isim ekleme hakkı olan Kanarya, kısa süre zarfında bu işlemi gerçekleştirir mi bilinmez ancak 36 yaşındaki oyuncunun en geç hafta sonuna kadar kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan imzayı atacağı kesin.

Haberin Devamı