Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yalman iyi de çevresi kötü

Yalman iyi de çevresi kötü

G.SARAY'DA kararını net bir şekilde ifade etmesine rağmen hakkında yeniden başkanlığa aday olacağı yönündeki beklentiler süren Ünal Aysal konuya Londra'da noktayı koydu.

Yalman iyi de çevresi kötü

Arsenal maçı için takımla beraber Londra'da bulunan Aysal dün kendisini ziyaret eden Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dim ve Türk işletmeci Hüseyin Özer ile gerçekleştirdiği sohbette 25 Ekim'deki seçimde kesinlikle aday olmayacağını bir kez daha yineledi.

‘SOLUKLANMAM GEREK’

DÜN seçime girmeyeceğini duyuran Cemal Özgörkey ile ilgili olarak "Cemal bey aradı ve aday olabileceğini söyledi. Ben de aday olmasından memnunluk duyacağımı söyledim. Samimi düşüncem de budur. Varlıklı, kültürlü ve iyi bir G.Saraylı olarak bu işi yapabilecek durumda" diyen sarı-kırmızılıların 1 numarası şu an tek aday olan Alp Yalman ile ilgili olarak ise şu değerlendirmeyi yaptı:
"Alp Yalman da iyi bir insan ancak etrafındakiler için aynı şeyleri söyleyemem. Ben bu kongrede aday olmayı düşünmüyorum. Biraz soluklanmam lazım."
‘UYUMU YAKALAYAMADIK’
"YÖNETİM kurulunda uyumu yakalayamadık" sözleriyle özeleştiri yapan Aysal, görev süresi boyunca yaşadığı rahatsızları ve gelecekle ilgili planlarını ise şu sözlerle özetledi:
"300 milyon doları aşan borcun ödenebilmesi için arazileri değerlendirelim dedim. Satış değil. Üst kullanımı veya kira gelirleri ile bunu yaparız dedim. Ama bunu bile başaramadım. Aynı dili konuşamıyoruz.
MAYISA kadar ara verip gerekirse mayıs ayında yeniden aday olurum. 25 Ekim’de aday çıkmazsa kulüp kayyuma gider ve bu da çok kötü olur. Umarım düzgün bir ekip talip olur. Kulübü kurumsallaştırdık. Profesyonel ekip bozulmadığı sürece kurumsallaşma engellenemez."
'Terim'in davranışı doğru değildi'
ÜNAL Aysal, Fatih Terim’in hakkında "Özel hayatın gizliliğini ihlali" gerekçesi ile dava açmasını şöyle değerlendirdi:
"FATİH hoca bu kulübün bir çalışanıydı. Aramızda ne geçerse geçsin bu davranış doğru değildi. Kaldı ki aramızda geçen iletişimi medyaya servis eden de ben değilim. Bu davadan da haberim yeni oldu. Kaldı ki davanın muhatabı da ben değilim."
'Ben olmasam da Prandelli kalacak'
SARI-kırmızılıların başkanı futbol takımının henüz tam oturmadığını belirtirken, teknik direktör Cesare Prandelli’nin kendisi olsun olmasın görevinin başında kalacağını ifade etti.

Haberin Devamı