Gazete Vatan Logo
Futbol Yalnız adam!

Yalnız adam!

İstanbul uçağını beklerken yakalanan Arda’nın ilginç hali, herşeyi anlatıyor

Berlin’deki Tegel Havaalanı’nda İstanbul uçağını beklerken
yakaladığımız Arda’nın şu hali, “moral bozukluğunu” bakın nasıl yansıtıyor!

Kadrodan çıkarılan milli yıldız sessiz sedasız
İstanbul’a döndü. “Türkiye’ye inince açıklama
yapacağım” dedi ama G.Saray’ın koyduğu yasak yüzünden yine sessiz kaldı.



(Fotoğraf: Eser Erenler)

A Milliler’in Almanya kampının ikinci gününde sakatlanan ve 3 gün boyunca durumu hakkında birçok spekülasyon yapılan Arda Turan dün kadrodan çıkarıldı. Salı günü yapılan antrenmanda kasık bölgesinde şiddetli ağrı hissedince çalışmayı yarım bırakmak zorunda kalan yıldız futbolcu dün akşam saatlerinde Türkiye’ye geri döndü.



ARDA’NIN kadrodan çıkarılması ile ilgili olarak Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde “G.Saray teknik yönetiminin de görüşü alınarak, son haftalarda kendisini rahatsız eden kasık problemiyle, Milli Takım’a katılan ve kampın başından itibaren sağlık heyeti tarafından durumu titizlikle izlenen Arda Turan’ın, salı günkü top antrenmanında kasık bölgesinde rahatsızlık hissedince, çalışmayı yarıda bırakmasına karar verilmişti. Çarşamba günü dinlendirilen Arda’nın durumu, yapılan son tetkiklerle bugün (dün) bir kez daha değerlendirildi. Süregelen rahatsızlığında pozitif bir gelişme gözlemlenemeyince, milli futbolcunun kadrodan çıkarılmasına karar verildi” açıklaması yapıldı.

BU gelişmelerin ardından Arda dün öğlen saatlerinde Milli Takım kampından ayrıldı. 4 Ekim’de Türkiye’den ayrılıp Almanya’ya giden Milli Takım’ı görebilmek için izdiham yaratan gurbetçilerin en çok ilgi gösterdiği isim olan Arda yalnız geldiği Berlin’deki Tegel Havalimanı’nda tek başına uçağın kalkmasını bekledi.

SAKIN KONUŞMA!

Sessiz sedasız İstanbul’a dönen milli yıldız uçağa binmeden önce durumuyla ilgili açıklamayı İstanbul’da yapacağını söyledi. Saat 19.00 sularından Atatürk Havalimanı’na inen Arda’yı kulüp menajeri Cenk Ergün karşılarken, genç futbolcu G.Saray’dan gelen yasak yüzünden açıklama yapmadan havaalanından ayrıldı.

Pazartesi günü ameliyat olabilir

Sakatlığı nedeniyle Milli Takım kampından
ayrılıp dün akşam İstanbul’a dönen Arda Turan, bugün geniş kapsamlı bir kontrolden geçirilecek.

BELÇİKA ile 7 Eylül’de oynanan milli maçta bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle tam 1 aydır sahalardan uzak kalan Arda’nın kasığından yaşadığı problemin ne kadar süreceği bugün netlik kazanacak. Kapsamlı bir kontrolden geçirilecek olan yıldız futbolcuda ‘pubis’in altında fıtık şüphesi de bulunuyor. Yapılacak tetkiklerden sonra eğer gerek görülürse Arda, pazartesi günü bıçak altına yatabilir.

Haberin Devamı