Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Yanal'dan transfer sözleri

Yanal'dan transfer sözleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor maçı sonrası konuştu.

Yanal'dan transfer sözleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, "Bugün alınan sonuç, 1-2 haftalık değil, 34 haftalık. Hazırlık döneminde başlayan ve bugün sonuçlanan bir durum" diye konuştu.

Sezon başından beri kendileriyle olan futbolcuların takıma katkılarını değerlendirdiklerini ve bu değerlendirmenin ardından neler olacağını yönetimle paylaşacaklarını dile getiren Yanal, "Önümüzdeki dönem için Trabzonspor'un neler yapacağını, yapmaması gerekenleri, haklarını nasıl kullanması gerektiğini tartışacağız. Bugün ortada net bir sonuç var. Trabzonspor bu kadroyla istediklerini yapamadı. Bunu düşünüp, planlamayı yapmamız gerekiyor. Bu planlamayla ilgili oldukça yoğun bir çalışma yaptık" değerlendirmesinde bulundu.

Medicana Sivassporlu Aatif Chahechouhe'nun gündemlerinde olup olmadığının sorulması üzerine Yanal, iddiaları yalanlarken, gelecek sezon için transfer planlarıyla ilgili olarak da, "Kadromuza 7-8 oyuncu katmayı hedefledik. Tespit ettiğimiz yaklaşık 30 oyuncu içerisinden 7-8 oyuncu transfer etmeyi planlıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı