Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Yanal: 'Umarım bir daha böyle olaylar...'

Yanal: 'Umarım bir daha böyle olaylar...'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın 3-2 kaybettikleri Kayserispor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Yanal: 'Umarım bir daha böyle olaylar...'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kayserispor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

"Yayından önce söylediğim gibi, biz ikinci devre çok önemli bir performansa imza attık. 13 maçta 30 puan toplayarak çıkmıştık bu maça. 14. maçımızda sahamızda 10. puanımızı kaybettik. Oyunun her iki yönünü oynayabilmek zor, biz bu konuda alternatifli takım değiliz, biz yeni oluşan ve gelişen bir takımız. Sezon başından beri değişen bir takımız. Son 2-3 aydır da yeni yeni iyi performans sergiliyoruz.

Gönül isterdi ki kazanalım. Kazanmaya da yakındık. Rakip az pozisyona girmesine rağmen kazandı. Biz daha yolun başındayız.

Rodellega ile konuştuk tabii. Ancak bu tarz tepkilerin saha içinde verilmemesi lazım. Soyunma odasında konuşulmalı bunlar. Bu takımın sorumluluğu bana ait. Mağlubiyette ve galibiyette sorumluluk bana ait. Sahada Rodallega’dan istediklerimi almış veya alamamış olabilirim. Bunun kararını ben veririm. Umarım bir daha bu tarz olaylarla karşılaşmayız"