Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yaprak kımıldamadı

Yaprak kımıldamadı

Galatasaray’ın büyük umut bağladığı Mecidiyeköy arazisi projesinde yaprak kımıldamadı.

Yaprak kımıldamadı

Duygun Yarsuvat başkanlığındaki Galatasaray yönetimi, kulübün son olağanüstü genel kurul toplantısında Mecidiyeköy’deki arazinin değerlendirilmesi için üyelerden yetki almıştı. Bu yetkiye göre, eski stadın yanındaki yine Galatasaray Store çadırının bulunduğu ve temeli çok uzun süre önce atılan araziye otel yapılacaktı. Başkan Yarsuvat, konuyla ilgili 12 Aralık’ta yaptığı açıklamada ise “Haftaya inşaat başlar” demişti.

CAMİA AÇIKLAMA BEKLİYOR

Ancak aradan 11 gün geçmesine rağmen söz konusu projede henüz hiçbir hareketlilik yok. Etrafı çevrili olarak durmaya devam eden arazide herhangi bir çalışmanın izi dahi bulunmuyor. Aylar önce nasılsa, aynı şekilde durmaya devam ediyor. İnşaatta ne gibi bir sıkıntı olduğuna dair Galatasaray’dan bir açıklama yapılmıyor.

Galatasaray buraya büyük bir umut bağlamıştı. Camia, yetki verdiği inşaattaki durum için açıklama bekliyor.

"BÖYLE BİR KÂR ORANI YOK"

Öte yandan inşaatla ilgili sorumluluğu üstlenen yönetici Dursun Özbek, 16 milyon dolara mal olacak olan otel projesi için “Kötü bir senaryoda dahi yılda 5-6 milyon dolarlık gelir getirir” demişti.

Haberin Devamı

Buna karşın kulübün eski ikinci başkanı Turgay Kıran verilen bu rakamı gerçekçi bulmadı. Otel işletmeciliği yaptığını belirten Kıran, “Mecidiyeköy'e beş yıldızlı otel kurulacak ve bu otel kulübümüze yıllık 5-6 milyon dolar yıllık kâr getirecek! Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir kâr oranı yok. Bunu neye dayanarak söylüyorlar? Ben yıllardır bu işi yapıyorum. Oradan bu kadar yıllık gelir elde etmek mümkün değil. Olacak iş değil" ifadelerini kullandı.

(Bugün)