Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Yıldırım hala tehlike altında'

'Yıldırım hala tehlike altında'

Yarsuvat, 3 Temmuz ile ilgili sözlerinin yalanlanmasının nedenini açıkladı:

'Yıldırım hala tehlike altında'

G.SARAY Başkanı Duygun Yarsuvat, dün Kadir Has Üniversitesi’nde bir panele katılırken soruların merkezinde 3 Temmuz ile ilgili sözleri vardı... “Fethullah Gülen cemaati, Aziz Yıldırım ve F.Bahçe’den 50 milyon dolar istedi, vermeyince operasyon yapıldı” sözleri Yarsuvat’a yöneltilirken, G.Saray Başkanı olması nedeniyle sözlerinin bu kadar gündeme geldiğini söyledi.

‘YALANLAYABiLiR’

BU ifadelerin sadece duyum olduğunu ve bunu dile getirdiğini, kendisinden önce de gazetecilerin bu duyumu köşelerine taşıdığını sözlerine ekleyen Yarsuvat, şunları söyledi: “Aziz Yıldırım yalanlayabilir ama hâlâ tehlike altında. Yeniden yargılanacak ama ‘ne olur’ düşüncesi var. Yargılanan insan psikolojisi. Haklıdır da.

‘ÖNCEDEN YAZILDI’

BİR miktar talep edilmiş, bunu vermediği için böyle bir dava açılmış dediklerini duyuyorum dedim. Ertuğrul Özkök, Yıldırım ilk hapishaneden tahliye edildikten sonra yazdığı yazıda da böyle bir konuya temas etmiştir. Ben ithamda bulunmuyorum. Ben sadece yürütülen hukuki prosedürün yanlış olduğunu söylüyorum ve bu da benim görevim.”

Haberin Devamı

‘Abdurrahim’i görünce beni de alıyorlar’

YARSUVAT’A, Passolig’i olup olmadığı ile ilgili soru yöneltilirken maça da Passolig’i olmadan nasıl girdiği soruldu... Yarsuvat’ın buna yanıtı ise salonu kahkahaya boğdu:

“Passoligim yok. Başkan sıfatı ile maçlara giriyorum, kimse de sormuyor. Zaten yanımda Abdurrahim ile maçlara gidiyorum. Onu görünce beni de hemen içeri alıyorlar!”

‘Demek ki Olimpiyat’ta oynanıyormuş!’

TOPLANTIDA başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak’a Beşiktaş ile yaşanan stat polemiği soruldu...
Arena’yı siyah-beyazlılara vermemelerini Albayrak “Biz de bir sene boyunca Olimpiyat Stadı’nda oynadık. Beşiktaş bizden stadı istediğinde 3 kez çimlerimizi değiştirmiştik.
Beşiktaş’a stadı vermek istedik ama böyle bir şansımız olmadı” derken Yarsuvat ise “Söylememem gerekirdi belki ama söyleyeceğim. Beşiktaş, Avrupa kupası maçını Tottenham’la nerede oynadı? Olimpiyat Stadı’nda demek ki maç oynanabiliyormuş” diyerek noktayı koydu.

Haberin Devamı