Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yarsuvat: 'Hepsi vatan toprağı'

Yarsuvat: 'Hepsi vatan toprağı'

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Yarsuvat: 'Hepsi vatan toprağı'

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına konuşan Yarsuvat, Fenerbahçe maçına gideceğini belirterek, "Hepsi vatan toprağı. Kadıköy'e de giderim, Irak'a da, Şam'a da" dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Hamdi Yasaman'ın "Kadıköy güvenli değil" sözleri sorulan Yarsuvat, "Fenerbahçe maçına gideceğim. Hamdi Yasaman'a gülüyorum. Ben maça geleceğim. Ben kendimden sorumluyum. O da böyle herhalde böyle şeyler söylüyor. Bilemiyorum. Ben öyle düşünmüyorum. Hepsi vatan toprağı. Kadıköy'e de giderim, Irak'a da giderim, Şam'a da giderim. Kadıköy niye güvenli olmasın onu anlayamıyorum" diye konuştu.

Duygun Yarsuvat, sözlerine şöyle devam etti;

"Maç ne olur ben bilmiyorum. Ben geleceği okuyamam. Ama oraya çıkacağız. Oyun ne gerektiriyorsa onu yapacağız. Söyleyemem yani bilemem. Onu söyleyen de yanılır. Çıkıp oynayacağız. Hakem mutlaka olacak. Hatta 5 hakem olacak. Oyunu kuralına göre oynayacağız. Her iki takımın da avantajları var. Her maçın bir hakemi var. Cüneyt Çakır da iyi hakemlerimizden biri. Zaten Cüneyt Çakır olmasa başka bir Çakır olur. Ne yapalım. Cüneyt Çakır Avrupa çapında bir hakemimiz. Gurur duyduğumuz bir hakem."

Haberin Devamı