Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yarsuvat'tan flaş sözler!

Yarsuvat'tan flaş sözler!

Galatasaray'da başkanlık görevini Dursun Özbek'e devreden Duygun Yarsuvat, NTV Spor'a özel açıklamalar yaptı.

Yarsuvat'tan flaş sözler!

Duygun Yarsuvat, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın şampiyonluk kutlamalarında yer almamaları ile ilgili konuşurken, kutlamaların kendisini tatmin etmediğini söyledi.

İŞTE YARSUVAT'IN SÖZLERİ...

"Bu organizasyon bizim organizasyonumuz değil. Ben son toplantıya katıldım, açıkca söylemek gerekirse, beni tatmin etmedi. Benim amacım, bütün başarıyı seyircilerle bütünleşerek, birlikte kutlamaktı. Bu şov oyunculara ait olduğuna göre, oyuncuların yapması lazımdı. Dışarıdan seyretmek daha güzel olur diye düşündüm ve bu şovun parçası olmamanın gerektiği farkına vardım ve gelmedim. Tamamen benim isteğimle. Arena'da locadan seyrettim"

"ABDURRAHİM VE ALİ'NİN EMEĞİ OLMADI MI?"

"Ali Dürüst ve Albayrak meselesi. İkisi de cansiparane bir şekilde çalılştılar. Abdurrahim orada yattı kalktı. Melo'nun üzülmesini anlıyorum, evinde su akmasa, Abdurrahim'i arıyordu. O kadar yakındı. Allah'tan ki sona geldik, yeni yönetim yeni Abdurrahim'ler bulur, bu işi götürür. Onların emeğinin değerlendirilmemesi nazik olmadı. Bu da bir kriz haline gelebilirdi. Olmamasını düşünüyoruz. Bu işler görüşülürken, Florya'da çalışan bütün emekçileri çıkarmak lazımdı. Oradaki çaycının bile emeği var bu durumda. Onların oldu da, Abdurrahim ve Ali'nin mi emeği olmadı? "

Haberin Devamı

"KUTLAMALARDA NEDEN YOKLARDI, BİLEMİYORUM"

"Neden yoklardı kutlamada, bilemiyorum. O sebebi oraya çıkartmayanlara sormak lazım. Son toplantıda, yönetim kurulu gelsin mi, gelmesin mi, gelirse iki yönetim kurulu gelsin mi tartışmaları yaptık. Sonuç olarak hiçbir yönetim kurulu gelmesin kararı alındı. Ancak bunlar yönetim kurulu üyesi değil. Başarıya ulaşmış bir takımın, haftada 7 gün, ayda 30 gün içindeki kişiler."