Gazete Vatan Logo
Futbol Yaşattığınız bu gurura az bile!

Yaşattığınız bu gurura az bile!

Tüm Türkiye bir oldu, Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takımımıza ödül yağdı.

Yaşattığınız bu gurura az bile!

Millilerimizin ana sponsoru Turkcell’in 200 bin TL’lik ödülünün ardından Futbol Federasyonu, belediyeler, siyaset, sanat ve iş dünyasından birçok kişi Ampute Milli takıma prim sözü verdi.

AVRUPA Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İngiltere’yi son dakika golü ile 2-1 yenerek kupaya uzanan Ampute Milli Takımımız tüm ülkeyi sevince boğarken siyaset, sanat ve iş dünyası kahramanların bu başarısı karşısında sessiz kalmadı. Vodafone Park’te binlerce taraftarın desteğiyle kaldırılan kupanın ardından milli futbolcularımıza adeta ödül yağdı.

MİLLİLERİMİZE ilk ödül Ampute Milli Takım’ın ana sponsoru olan Turkcell’den geldi. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, İngiltere ile oynadığımız final maçının ardından Avrupa Şampiyonları’na 200 bin TL

tutarındaki ödülü takdim etti.

METRO Turizm’in sahibi Galip Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Futbol Takımı’na 500 bin TL prim vereceğini belirtti.

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkan’ı Melih Gökçek de “Milli takımda forma giyen her oyuncuya 200 bin TL prim vereceğiz. Futbolcu transferlerine harcanan paralardan sonra, bizim verdiğimiz prim bir şey değil” dedi.

Haberin Devamı

AKALIN DA DEVREDE

ŞARKICI Demet Akalın da milli takımın başarısına kayıtsız kalmayan isimlerden biri oldu. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, “Helal çocuklara bir 20 bin prim de tüm beni takip eden guzel canlar adına gitsin o zaman aslanlara” notunu düştü.

GENÇLİK Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da ödül yönetmeliğinde yer almamasına karşın sporcularımıza ödül vereceği, Futbol Federasyonu’ndan da bugün Riva’da gerçekleşecek görüşmede millilere verilecek primi açıklayacağı ifade edildi.

BU arada Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz sporcuları ve teknik ekibi eşleriyle birlikte Bozcaada’ya davet etti. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver de Milli Takım’ı aileleriyle birlikte Kapadokya’ya çağırdı.