Gazete Vatan Logo
Futbol Yazarlarımızdan BJK-TS maçı yorumu!

Yazarlarımızdan BJK-TS maçı yorumu!

'Çakır’ın hatası olmasa gol gelmeyecekti'

Yazarlarımızdan BJK-TS maçı yorumu!

İki perdeli oyun gibi

İLK yarı kalitesi düşük, pozisyonu az mücadele maçında Cüneyt Çakır’ın hatası olmasa gol de gelmeyecekti. 2. yarı ise çok daha tempolu geçti. Fernandes’in serbest vuruştan attığı golle gelen gol sonrası baskısını sürdüren Beşiktaş, Olcay ve Almeida ile 2 net fırsattan sonuç alamadı.

ÖZELLİKLE Hugo Almeida’nın kaçırdığı gol olacak gibi değil. Bir santrfor ayak içiyle 2 yıldır 1 tane bile gol atmaz mı? Sezon başından beri yazıyorum, söylüyorum. Oğuzhan’a şans verilmeli. (GÜNTEKİN ONAY)

İnönü’nün sihri

...BEŞİKTAŞ seyircisi için bir kez daha ‘feda’ olmamalıydı. Olcay son saniyede Cristiano Ronaldo becerisi ile kontrol ettiği topu gol yapabilse ilk yarısı berbat geçen maç, unutulmazlar arasına girecekti..

İkinci yarı Beşiktaş’ı bu kadar değiştiren, bu kadar istekli hale getiren sadece Batuhan’ın çıkışı ve doğru dizilişe geçiş değil elbet..

Bu stat sihirli.. Bu stattaki seyirci ya rakibi ya da kendi takımını yıkıyor.. Trabzonspor yıkılmamak için o kadar direndi ki rahat rahat üç puan alacağı maçı kaybetmediği için seviniyordu maç biterken.. (ALTAN TANRIKULU)

Emanuelle öldü, yaşasın Manuel

SKOR avantajını yakalayan ve kendini koruma gayretlerine kaptıran Trabzonspor’a karşı Manuel Fernandes önce beraberlik golünü buldu.... Sonra golle sonuçlanması gereken nefis bir asist. Ama Olcay Şahan atamadı. Ardından da Almeida, Onur’a takıldı.

SON dakikalarda Beşiktaş en az üç gol kaçırdı. Yine Olcay Şahan’ın atamadığı bir gol var ki, olacak şey değildi, oldu! Maçın adamı Manuel Fernandes... Emanuelle öldü, bu Manuel çok yaşasın! (ATİLLA GÖKÇE)

Fernandes mest etti

BEŞİKTAŞ ikinci 45 dakikayı adeta tek kale oynadı. Hücum üzerine hücum tazeliyordu. Trabzon’u oyun alanının her yerinde yaptığı inanılmaz baskıyla iyice bunalttılar. Karadeniz ekibi bu baskı karşısında artık gol atmayı değil yememeyi düşünüyordu ama Fernandes gibi biri vardı ki oynadığı futbolla, attığı çalımlarla, ipe dizer gibi adam geçmeleriyle, futbol zekasıyla ve harika golüyle taraflı tarafsız seyredeni adeta mest etti.

BENCE Beşiktaş 2. yarı oynadığı futbolla 3 puanı hak etti. Beşiktaş’ı kazamamasına rağmen gönülden kutluyorum. (ÖMER GÜVENÇ)

Haberin Devamı