Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yazıklar olsun!

Yazıklar olsun!

Şehit madencilerin ailelerine destek için Manisa'da oynanan Süper Kupa Finali'nde yine istenmeyen olaylar yaşandı

Yazıklar olsun!

F.BAHÇE ile G.Saray arasındaki gerginlik Soma'da hayatını kaybeden 301 madencinin anısına Manisa'da oynanan bu anlamlı maçta da kendini gösterdi. Karşılaşma öncesi yapılan fair-play çağrılarına, verilen dostluk mesajlarına rağmen futbol terörü geliri şehit ailerine bağışlanacak Süper Kupa’da da hortladı.

MAÇ öncesinde iki takım taraftarları Manisa’da bir parkta iki takım taraftarları kavgaya tutuşurken, İzmir’de de ufak boyutlu gerginlikler yaşandı..

‘ATIN ATIN’

Tıklım tıklım dolan 19 Mayıs Stadı'nda taraftarlar maç öncesi karşılıklı küfürlü tezahürat yaptı, birbirlerine yabancı madde attı. Takımlar ısınmak için sahaya çıktığında ise özellikle F.Bahçe Kaptanı Emre Bölezoğlu’na G.Saraylı taraftarlar yoğun bir şekilde yabancı madde attı. Emre ilk başta bu durumu umursamazken daha sonra tribünlere dönüp “Atın, atın” dedi. Emre ayrıca uyarılara karşı antrenman yaptığı bölgeyi değiştirmedi.

MAÇ içinde de ilk yarıda Caner köşe atışı kullanmak için topun başına geçtiğinde bozuk para, çakmak ve patlayıcı maddelerin hedefi oldu.

Haberin Devamı

2. YARI?RÖTAR?YAPTI!

GERGİNLİK 2. yarının başında hortladı. Volkan kalesine geçer geçmez yabancı madde yağdı, hakem oyunu durdurdu. Melo ve Muslera da F.Bahçe kalesine kadar giderek taraftarların yabancı madde yağmurunu durdurmaya çalıştı. Bu dakikadan sonra çılgına dönen F.Bahçeliler de G.Saraylı futbolcuları hedef aldı. İki kulübe de ağır para gelmesi beklineyor.

Domates bile attılar!

F.Bahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel'e, koruduğu kalenin arkasında bulunan
G.Saraylı taraftarların attığı yabancı maddeler şöyle:
1. Çakmak
2. Su şişesi
3. Tahta parçaları
4. Taş
5. Domates
6. Bozuk para
7. Plastik koltuk parçası
8. Meşale
9. Şarj aleti
10. Meyve suyu kutusu


VOLKAN DEMİREL KARŞILIK VERİYORDU
Maç boyunca koruduğu kaleye yabancı madde yağmaya devam eden Volkan Demirel, kendine zor hakim oldu. Kendisine doğru atılan bir şişeyi havada yakalayan Volkan Demirel, şişeyi tekrar taraftara atar gibi yaptı ancak son anda vazgeçerek tekrar dışarı gönderdi.

Tribünlerden sahaya domates de atıldı.

Haberin Devamı