Gazete Vatan Logo
Galatasaray Dursun Özbek farkı

Dursun Özbek farkı

Sarı-kırmızılı kulüpte dün yapılan seçimde Dursun Özbek, rakiplerini geride bırakıp G.SARAY’IN 36. başkanI olDU

Dursun Özbek farkı

İlk sandıktan itibaren rakiplerinin önünde yer alan Özbek, 11. sandığa gelindiğinde başkanlığını ilan etti... 15 sandığın sonunda 2 bin 800 oya ulaşan Özbek, Turgay Kıran (534) ve Ahmet Özdoğan (442) ile girdiği yarıştan tarihi bir farkla ayrılan Özbek zaferi ekibi ile birlikte kürsüye çıkarak kutladı.
G.SARAY’DA, dün yapılan seçimde yarışı önde tamamlayan Dursun Aydın Özbek, sarı-kırmızılı kulübün 36. başkanı oldu... Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan ile girdiği yarışta 15 sandıkta da rakiplerine fark atan Özbek, 2800 oy alarak seçimde büyük bir zafere imza attı... Turgay Kıran 534 oy alırken Ahmet Özdoğan ise 442 oyda kaldı.
G.SARAY Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda saat 10.00’da başlayan seçim öncesinde her üç başkan adayı da kürsüye gelirken konuşmalarının ardından oy verme işlemleri başladı. Saat 15.00’te sandıklar tek tek açılırken her sandıkta fark Dursun Özbek lehine daha da büyüdü... 9. sandık açıldıktan sonra farkın kapanmadığını gören Kıran ve Özdoğan’ın listesindeki isimler G.Saray Lisesi’nden ayrılmaya başlarken 11. sandıkta Dursun Özbek’in başkanlığı matematiksel olarak da kesinleşti.
ÜNAL Aysal’ın görevinden ayrılmasının ardından koltuğu devralan Duygun Yarsuvat yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev alan Özbek, 7 aylık sürede çeşitli projelere imza atarken 3 yıl için başkanlık koltuğuna oturmasının ardından da bu projelere devam edeceğinin altını çizdi.
Dursun Özbek’in listesi
Denetim kurulu asli üye: Cengiz Ergani, Ahmet Cebeci, Cevat Genç
Denetim kurulu yedek üye: Metin Sinan Aslan, Tolga Erem, Kerem Selahattin Ergün
Disiplin kurulu asli üye: Oğuz Evrenos, Okan Tekinşen, Cemal Burnaz, Alparslan Karagülle, Oral Yılmaz, Celal Emon, Can Baydarol
Disiplin kurulu yedek üye: Mustafa Tanrıyar, Derya Göbelek, Esat Erdem, Hakan Ünasaler, Vedat Gürer
Sicil kurulu asli üye: Serdar Eder, Çetin Öztürk, Hayri Gürkan Eliçin, Mesut Karaarslan, Ali Tüzmen, A. Esat Tansev, Özcan Karamahmutoğlu
Sicil kurulu yedek üye: Nihal Özfırat, Ömer Faruk Dak, Hakan Melek
Tanman: Sporcuların önü açılacaktır
DURSUN Özbek yönetiminde futbol şubesinin emanet edileceği isim olan eski kaptan Cüneyt Tanman, transfer çalışmalarına başlamadan önce 3 finalleri olduğunu söyledi.
Tanman, seçilerek gelmenin avantaj olacağını düşünerek yönetime girdiğinin altını çizerek, “Uzun dönemli programlar ile geliyoruz.
Seçilerek gelmenin daha iyi olacağını düşündük. Önümüzde 2 lig maçı ve bir de kupa finali var... Bu maçların sonrasında transferle ilgili çalışmalara da başlayacağız. Seçilmem benden sonraki sporcuların da önünü açacaktır” ifadelerini kullandı.
Erdoğan'dan, Özbek'e telgraf
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığına seçilen Dursun Özbek'i tebrik etti.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, Özbek'e tebrik telgrafı gönderdi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı