Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Yeni hoca devrede geliyor

Yeni hoca devrede geliyor

Antalyaspor, Mehmet Uğurlu ve Eto'o'ya emanet

Yeni hoca devrede geliyor

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, "Devre arasına kadar Eto'o ve Mehmet Uğurlu yönetiminde takımımız maçlara hazırlanacak, devre arasında yeni teknik direktör belirlenecek" dedi.

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, kırmızı beyazlı kulübün yönetim kurulu toplantısında teknik sorumlu olarak Mehmet Uğurlu ile devre arasına kadar devam etme kararı aldıklarını söyledi. Bu süreçte takım kaptanı Samuel Eto'o'nun da teknik heyete yardım edeceğini anlatan Ceylan, "Devre arasına kadar Eto'o ve Mehmet Uğurlu yönetiminde takımımız maçlara hazırlanacak, devre arasında yeni teknik direktör belirlenecek" diye konuştu.

Yönetim kurulu toplantısında ince eleyip sık dokuyarak, takıma en faydalı olacak teknik direktörü belirleme konusunda aceleci davranmama kararı aldıklarını anlatan Ceylan, şöyle konuştu:

"Kariyerinde başarıya ihtiyacı olan, altyapıya önem verecek Antalyaspor'u daha ileri yıllara taşıyacak biri olması şartıyla yeni teknik direktörün görevlendirilmesi kararı çıktı. Bu adayı tespit edebilmek için de ani karar vermeyeceğiz. Önceliğimiz Türkiye ligini tanıyan adaptasyon sorunu yaşamayan yerli teknik direktör."

Haberin Devamı

"MEMET UĞURLU VE ETO'O'YA İNANIYORUZ"

Yönetim kurulu üyelerinin Mehmet Uğurlu, teknik heyet ile Eto'o koordinesindeki takımın başarısına inandığını dile getiren Ceylan, bu inancı futbolcuların ilk maçtaki galibiyetle haklı çıkardığına değindi. Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o'nun önemli bir sorumluluk üstelenerek takım kaptanlığı ve golcülüğünün yanı sıra Mehmet Uğurlu ve teknik heyete yardım ettiğini vurgulayan Ceylan, "Antalyaspor yönetim kurulunun Mehmet Uğurlu'ya daha önce emanet ettiği altyapı takımları başarı elde etti. Uğurlu'nun Antalyaspor'a olan bağlılığı ortada. Bu süreçte Eto'o da önemli bir sorumluluk üstelenerek, Mehmet Uğurlu ve ekibine elinden gelen desteği sağladı. Yönetim kurulu hem Mehmet Uğurlu ve kaptan Eto'o'ya inandı. Takımımız çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki maçlarda bu tempo ve arzulu futbola devam edeceğimize inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı