Gazete Vatan Logo
Futbol Yeni kartal yuvası

Yeni kartal yuvası

Beşiktaş Kulübü’nün lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası mağazalarına bir yenisi daha eklendi.

Yeni kartal yuvası

Kartal Yuvası’nın 30’uncu mağazası Kadıköy Bağdat Caddesi’nde açıldı. Mağazanın resmi açılışına kulüp başkanı Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi’nin yanı sıra, yöneticiler Metin Albayrak, Tamer Kıran, Ahmet Kavalcı, Mesut Urgancılar ve Yalçın Kaya Yılmaz, futbolcular İbrahim Toraman, Olcay Şahan ve Oğuzhan Özyakup da katıldı. Açılış sırasında Beşiktaşlı taraftarlar, futbolculara büyük ilgi gösterdi.

Açılışın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, güzel bir yerde mağazanın açıldığını söyledi.

Beşiktaş’ın mağazalaşma yolunda hızlı adımlarla büyüdüğünü belirten Orman, ”30. mağazayı açtık. 4-5 ay içinde 40 mağazaya geleceğiz. İyi ürünler yapmaya ve doğru yerde mağaza açmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Beşiktaş taraftarlarının kulübü geçmiş yıllarda yönetenlerle alakalı güven sorunu yaşadığını vurgulayan başkan Orman, ”Paraların doğru yere harcanmadığı inancı vardı. Bizim yaptığımız adımlar ve gösterdiğimiz güvenle her gün bu güvenin artığına inanıyorum. Beşiktaş taraftarı yönetime güveniyor. O yüzden mutluyum” ifadelerini kullandı.

Albayrak: ”Cirolardan anormal mutluyuz”

Beşiktaş Kulübü Pazarlama Komitesi Üyesi Metin Albayrak ise yönetime geldikleri günden bu yana sözlerini tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Anadolu yakasında taraftarların eksikliğini hissettiği bir mağazayı açtıklarını kaydeden Albayrak, ”Cirolardan anormal mutluyuz. Taraftarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kıran: ”Hilbert’in kalmasını istiyoruz”

Siyah-beyazlı kulübün futbol komitesi başkanı Tamer Kıran, Alman futbolcu Roberto Hilbert’in yeni sezonda da takımda kalmasından yana olduklarını açıkladı.

Basın mensuplarıyla sohbet eden Kıran, Hilbert ile anlaşacaklarını umut ettiklerini ve kalmasını istediklerini söyledi.

Bu arada, Beşiktaş Kulübü yöneticilerinin, takımda kiralık oynayan Mamadou Niang ile ilgili düşüncelerinin pozitif yönde olduğu öğrenildi.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde, kulüpten alacakları için icraya gittiği haberleri çıkan eski teknik direktör Tayfur Havutçu’nun bu konuda yönetime yardımcı olduğu ifade edildi. Havutçu’nun, alacaklarına yönelik yapılandırmada yönetime yardımcı olan nadir isimlerden biri olduğu bildirildi.

Haberin Devamı