Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İki takla bir samba lider Kanarya

İki takla bir samba lider Kanarya

Süper Lig'de Fenerbahçe evinde Trabzonspor'u konuk etti.

İki takla bir samba lider Kanarya

11’deki muhteşem pas trafiğinin ardından ağları sarsan Nani, 88’de de Fernandao’ya asist yaptı. 42’de Alper Uludağ’ın atılmasıyla 10 kişi kalan Trabzon üst üste 8. maçta rakibine gol atamazken, sarı-lacivertliler de 8 hafta sonra lider oldu

VE ligde lider el değiştirdi. Avrupa’dan moralli dönen F.Bahçe, Beşiktaş’ın kaybettiği haftada Trabzon engelini kalesini pozisyona kapatarak 2-0’la geçti. İlk yarıda gol için o kadar istek vardı ki gol erken de geldi ancak en büyük sorun olan farkı arttıramama yine hortladı.
TRABZON 42. dakikada 10 kişi kalmış başta Diego olmak üzere pozisyonlar cömertçe harcanmıştı. İlerleyen dakikalar Trabzon’u cesaretlendiriyordu ki sahneye Fernandao çıktı ve skoru tayin etti. Molde maçında Nani ne kadar kötü ve takımın gerisindeyse dün de o kadar önündeydi. 1 gol, 1 asist.
11’DE pas ve gol şov vardı. Diego Alper’i gördü, Alper çizgiye inip kesti, Nani çok güzel vurdu, kaleci Onur müdahale edemedi: 1-0. 20’de Diego, Van Persie verkaç yaptı, Persie çaprazdan vurdu, kaleci Onur yatarak kontrol etti. 30’da Ekici burdu, Volkan uzanarak topun sahibi oldu.
DIEGO BİLE İNANAMADI
41’DE yle bir gol kaçtı ki, golü kaçıran Diego bile inanamadı. Van Persie arkadan gelen Diego’ya çıkardı, Brezilyalı boş kale yerine topu auta nişanladı. 62’de F.Bahçe, Diego’yla bir gol daha kaçırdı. Hasan Ali’nin ortasını göğsüyle düzeltip düşerken vurdu, top direği sıyırdı.
75’TE Trabzonspor tehlikeli geldi. Aytaç’ın vuruşu az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın tam gergin geçtiği anlarda sahneye Fernandao çıktı. 87’de Nani ortaladı, Fernandao kafayı vurdu: 2-0.
SARI-lacivertliler 1 haftada 2 galibiyetle ve güzel futbolla gelen eleştirilere dur dedi. Trabzonspor ise kan kaybetmeye devam ediyor. Toparlanmaları şart.

Haberin Devamı