Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Yeni Malatyaspor gelecekten umutlu

Yeni Malatyaspor gelecekten umutlu

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Yücel İldiz, umutlu konuştu.

Yeni Malatyaspor gelecekten umutlu

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Yücel İldiz, futbol anlamında her geçen hafta daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Eksiklerimiz var ama bu eksikleri de tamamlayacağız" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda yaptığı antrenmanla ligin 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Yeni Malatyaspor'da Yücel İldiz, çalışma öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Geçen hafta sahalarında aldıkları Alanyaspor galibiyetinin mutluluğunu yaşadıklarını belirten İldiz, "Taraftarımızla buluşurken hem insanlara pozitif bir enerji vermek hem de kazanmak istiyorduk. Taraftarımızla beraber bütün bunları yaptık. Her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz. Eksiklerimiz var ama bu eksikleri de tamamlayacağız. Daha da iyi hale geleceğiz" diye konuştu.

A Milli Futbol Takımı'nın, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yapacağı maçları da değerlendiren İldiz, "Biz çalışmalarımızı yapıyoruz ama takım olarak gönlümüz A Milli Takım ile beraber. Çok önemli maçlar oynayacaklar. Bu maçlar futbolumuz adına önemli. Her zaman her şeyi yapabilecek bir takımımız var. İnşallah, beklentilerimiz ölçüsünde bir netice alır ve turnuvaya devam etme noktasında umutlarımız yeşerir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı