Gazete Vatan Logo
Yeni Malatya Spor Yeni Malatyaspor istedi, gözaltına alındı!

Yeni Malatyaspor istedi, gözaltına alındı!

Evkur Yeni Malatyaspor'un anlaşma sağladığı golcü oyuncu Aboubakar Kamara, Fulham'da antrenman tesislerinde karıştığı kavganın ardından adam yaralama suçundan gözaltına alındı.

Yeni Malatyaspor istedi, gözaltına alındı!

Fulham forveti Aboubakar Kamara, kulübün antrenman tesislerinde karıştığı bir kavganın sonunda, adam yaralamak suçuyla gözaltına alındı.

Teknik direktör Claudio Ranieri tarafından takımda ikilik yarattığı gerekçesiyle bir süredir kadro dışı olan futbolcu, pazartesi günü Fulham'daki geleceğini konuşmak üzere tesislere geldi. Ne var ki bu ziyaret gözaltına alınmasıyla son bulacaktı.

Emniyetten yapılan açıklamada "Akşam 17.00 sularında kavga çıktığı belirtilerek açılan ihbar telefonunda polis ekipleri Fulham tesislerine çağrıldı. Gözaltı uygulamasının ardından futbolcu karakola götürüldü, hakkındaki soruşturma sürmek kaydıyla serbest bırakıldı" denildi.

Ranieri tarafından kadro dışı bırakılan ve bir süredir takımla idmanlara çıkamayan 23 yaşındaki Fransız forvet, yaşananların ardından artık binaların da dışında bırakıldı! Fulham kulübü agresif ve saldırgan tutum içindeki futbolcusuna tesislere giriş yasağı koydu.

Mitrovic'le yoga seansı sırasında kavga etti

Kavganın, Kamara'nın son dönemde karıştığı olaylardan sadece bir tanesi ve sonuncusu olduğu, bu ayın başında takım arkadaşı Aleksandar Mitrovic ile de katıldıkları bir yoga seansı sırasında kavga ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Tesis çalışanlarının da katıldığı belirtilen son kavganın ardından Londra ekibinin zaten gözden çıkardığı oyuncuyu transfer dönemi sona ermeden elden çıkarma isteği daha da yoğunlaşırken, Yeni Malatyaspor'un, transferdeki hedefleri arasında yer alan 'hırgürcü futbolcu' için nasıl bir tutum takınacağı merak konusu oldu. (Skorer)