Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yeni sağ bek Nabil Dirar

Yeni sağ bek Nabil Dirar

Şener Özbayraklı’nın ayrılmasıyla beraber sağ bekte tek alternatife düşen F.Bahçe’de, Nabil Dirar ismi öne çıkıyor. Ersun Yanal, Isla’nın yanında Faslı yıldızın alternatif olmasını istiyor.

Yeni sağ bek Nabil Dirar

Fenerbahçe’de sağ bek konusunda bazı çalışmalar öne çıkıyor. Sarı-lacivertlilerde Şener Özbayraklı’nın ayrılmasından sonra takımın sağ bek ihtiyacı ortaya çıktı.

Mauricio Isla’yı ilk 11’de düşünen teknik direktör Ersun Yanal, Şener’in performansından memnun kalmadığı için ayrılmasına onay verdi. Galatasaray ile anlaşan tecrübeli futbolcunun yerine ilk etapta sağ bek alınması gündeme gelse de bu bölgeyi Nabil Dirar’ın doldurabileceği düşünülüyor.

Asıl pozisyonu sağ bek olsa da Faslı futbolcu sarı-lacivertli takıma transfer olduğundan bu yana sağ kanatın hücum bölgesinde forma giymişti. Transferde kısıtlı imkanlarla hareket edileceği için Isla’nın yanına iyi bir sağ bekin alınmasının maliyetli olacağı fikri hakim. Bu nedenle Dirar ile bu bölgenin doldurulması hedefleniyor. Deneyimli futbolcu daha önce yaptığı açıklamada sağ bek pozisyonunda kendisini daha rahat hissettiğini ifade etmişti.

(Milliyet)