Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Yeni sezon formaları nasıl olacak?

Yeni sezon formaları nasıl olacak?

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Mehmet Yiğit Alp, sosyal medyada yayılan Trabzonspor’un yeni formaları şeklindeki fotoğraflara açıklık getirdi.

Yeni sezon formaları nasıl olacak?

Yayılan bu fotoğraflardaki formaların çok sayıda demodan birin olduğunu kaydeden Yiğit Alp, “Bu bizden önce verilmiş siparişler. Yeni sezonda eski formaların üzerine çeşitli oynamalarla değişiklik yaptıracağız. Sosyal medyada çıkanlar doğru değil. Onlar demo. Bundan sonra bir sonra ki sezonda ki formalar için bizi suçlayabilir taraftarlar. Onlar bizim seçimimiz olacak” diye konuştu.

Takımın son durumu ile ilgili de konuşan Yiğit Alp, “Takım iyi gidiyor. Bence geldiğimiz nokta çok iyi. Sezon başında bu noktada olacağımız konuşsak herkes buna razı olurdu. Biz zaten hedefi bir daha ki sezon koymuştuk. Bu hafta inşallah Fenerbahçe4yi yeneriz. Bu galibiyet, puandan öter moral motivasyon. İnsanların keyfini yerine getirecek durum. Seneye Trabzonspor yarışmacı bir takım olacak” ifadelerini kullandı.

Transferle ilgili ise Yiğit Alp, “Transfer komitesinde ki arkadaşlar yapıyorlardır. Ne yaptıklarını bende bilmiyorum. Çok iyi gizliyorlar” dedi.

(61saat)